Numerologia dragostei

Numerologia constituie o modalitate interesanta de a gasi conexiunile intre data ta de nastere si modul in care privesti viata, dragostea in special. Care este data ta de nastere?

Daca te-ai nascut in zilele de 1, 6, 11, 16, 21, 26 sau 31 apartii categoriei A.
Daca te-ai nascut in zilele de 2, 7, 12, 17, 22 sau 27 apartii categoriei B.
Daca te-ai nascut in zilele de 3, 8, 13, 18, 23 sau 28 apartii categoriei C.
Daca te-ai nascut in zilele de 4, 9, 14, 19, 24 sau 29 apartii categoriei D.
Daca te-ai nascut in zilele de  5, 10, 15, 20, 25 sau 30 apartii categoriei E.

Grupa A:
Pentru tine, dragostea este cel mai frumos lucru ce ti se poate intampla. Iti place sa fii indragostit/a si sa fii inconjurat/a de oameni pozitivi. Ai o multime de prieteni cu care iti petreci timpul liber. In relatia de cuplu iubesti cu intensitate, te dedici in totalitate, esti o persoana romantica. Daca nu te afli intr-o relatie, esti extrem de agitat/a pana cand in viata ta isi face aparitia cineva.

Grupa B:
Ai tendinta sa visezi cu ochii deschisi. Visele si ambitiile tale joaca cel mai important rol in viata ta. Iti place sa castigi, sa reusesti in orice situatie. Dragostea este extrem de importanta pentru tine. Construiesti impreuna cu partenerul o relatie bazata pe respect reciproc. In momentul in care gasesti persoana ideala, vei avea o relatie armonioasa si fericita.

Grupa C:
Iubesti viata si toate surprizele oferite de aceasta. Cand iubesti, existenta ta se confunda cu cea a partenerului tau. Esti de parere ca prezenta sufletului tau pereche in viata ta este un cadou inestimabil. In relatia de cuplu esti o persoana cinstita, destul de pasionala.

Grupa D:
Esti genul de persoana care inca mai crede in sufletul pereche. Speri sa fii fericita alaturi de partenerul de viata. Energia ta este indreptata spre binele familiei. Ai tendinta sa-l pui pe partener pe primul plan, sa uiti de pasiunile tale.

Grupa E:
Esti o persoana sensibila. Iti place sa iubesti si sa fii iubit/a. Uneori, dai dovada de naivitate in relatia de cuplu. Te indragostesti rapid si suferi mult daca relatia se destrama. Investesti multa energie in relatia de cuplu si uneori nu mai ai timp pentru propriile tale proiecte. Pentru tine, prietenii sunt extrem de importanti. De aceea, ai o multime de prieteni care sa te ajute la nevoie, te sustin in momentele dificile.

Ti-a placut? Share la prieteni

Alte articole astrologice: