Plantele si copacii in functie de zodie

Nu stii care este motivul pentru care alegi anumite plante atunci cand optezi pentru niste produse naturale? Miros, gusturi sau beneficii... stii care tip de ceai are beneficii asupra sanatatii tale? Stiai ca natura comunica in mod direct cu semnul tau astrologic? Citeste acest articol si intelege sanatatea in raport cu natura si mai ales in raport cu semnul tau astrologic.

Berbec:
Planta: Aloe Vera
Arborii: alunul si castanul
Floarea: Trandafirul salbatic   

Taur:
Plante: spanacul si stevia
Arbori: mirtul si ciresul
Floare: trandafirul din gradina

Gemeni:
Plante: chimionul si anasonul stelat
Arbori: arborii vechi, batrani si mari
Floare: irisul 

Rac:
Planta: trandafirul alb
Arbori: salcia
Floare: liliacul   

Leu:
Planta: rostopasca
Arbore: floarea-soarelui
Floare: salcie   

Balanta:
Planta: menta
Arborele: migdalul si prunul
Florile: violeta si trandafirul alb

Fecioara:
Plante: rozmarinul si chimionul
Arbore: marul
Floare: liliacul alb 

Scorpion:
Planta: busuiocul
Arbore: scaiul negru
Floare: orhideea

Sagetator:
Planta: vita de vie
Arbore: nucul
Floare: papadia

Capricorn:
Planta : cannabis
Arbori: marul si pinul
Floare: ghiocelul

Varsator:
Planta: musetelul
Arbore: pinul
Floare: orhideea

Pesti:
Planta: cananbis
Arbre:salcia
Floare: liliacul

Descopera care este si arborele tau protector in functie de astrologia celtica. Trebuie doar sa tii cont de data de nastere.

Daca esti nascut intre 23 decembrie si 1 ianuarie, sau intre 25 iunie si 4 iulie, arborele tau protector in astrologie celtica este marul. Te afli sub semnul iubirii.

Daca esti nascut intre 25 ianuarie si 3 februarie sau intre 26 iulie si 4 august, arborele tau protector din astrologia celtica este chiparosul. Esti nascut sub semnul fidelitatii.

Daca esti nascut intre 4 si 8 februarie, sau intre 1 si 14 mai sau intre 5 si 13 august, arborele tau protector din astrologia celtica este plopul. Esti un semn plasat sub cel al incertitudinii.

Daca esti nascut intre 9 si 18 februarie sau intre 14 si 23 august, arborele tau protector din astrologia celtica este cidrul. Esti o persoana plasata sub semnul increderii.

Daca esti nascut intre 19 si 28 februarie sau intre 24 august si 2 septembrie, arborele tau protector din astrologia celtica este pinul. Esti un semn al particularitatii.

Daca esti nascut intre 1 si 10 mai sau intre 3 si 12 septembrie, arborele tau protector din astrologia celtica este salcia. Esti un semn al melancoliei.

Daca esti nascut intre 11 si 20 martie sau intre 13 si 22 septembrie, arborele tau protector din astrologia celtica este teiul. Esti sub semnul indoielii.

Daca esti nascut pe 21 martie, arborele tau protector din astrologia celtica este stejarul. Esti plasat sub semnul bravurii.

Daca esti nascut intre 22 si 31 martie sau intre 24 septembrie si 3 octombrie, arborele tau protector din astrologia celtica este alunul. Esti un semn al extraordinarului.

Daca esti nascut intre 1 aprilie si 10 aprilie sau intre 3 si 14 octombrie, arborele tau protector din astrologia celtica este salcamul. Esti un semn al delicatetii.

Daca esti nascut intre 11 si 20 aprilie sau intre 14 si 23 octombrie, arborele tau protector din astrologia celtica este artarul. Independenta de spirit este cea care te caracterizeaza.

Daca esti nascut intre 21 si 30 aprilie sau intre 24 octombrie si 11 noiembrie, arborele tau protector din astrologia celtica este nucul. Esti un semn al pasiunii.

Daca esti nascut intre 15 si 24 mai sau intre 12 si 21 noimebrie, arborele tau protector din astrologia celtica este castanul. Esti un semn al cinstei.

Daca esti nascut intre 25 mai si 3 iunie sau intre 22 noiembrie si 1 decembrie, arborele tau protector din astrologia celtica este frasinul. Un semn al ambitiei.

Daca esti nascut intre 4 si 14 iunie sau intre 2 si 11 decembrie, arborele tau protector din astrologia celtica este carpul. Esti un semn al bunului gust.

Daca esti nascut intre 14 si 23 iunie sau intre 12 si 21 decembrie, arborele tau protector din astrologia celtica este smochinul. Un semn al sensibilitatii.

Daca esti nascut in 24 iunie, arborele tau protector din astrologia celtica este mesteacanul. Esti un semn al inspiratiei.

Daca esti nascut in 23 septembrie, arborele tau protector din astrologia celtica este maslinul. Un semn al intelepciunii. Daca esti nascut pe 22 decembrie, arborele tau protector din astrologia celtica este fagul. Un semn al creativitatii.

Daca esti nascut intre 2 si 11 ianuarie sau intre 5 si 14 iulie arborele tau protector din astrologia celtica este bradul. Te afli sub semnul misterului,

Daca esti nascut intre 12 si 24 ianuarie sau intre 15 sau 25 iulie, arborele tau protector este Ulmul. Esti semnul generozitatii.Ti-a placut? Share la prieteni

Alte articole astrologice: