In ce relatii esti cu fostii?

Fiecare trece in mod diferit printr-o ruptura, poarta sau nu ranchiuna fostilor. Sa vedem, in functie de caracterul tau astral, daca faci parte din acele persoane care tin sau nu legatura cu fostii iubiti.

Berbec:
Dai tot ce e mai bun din tine pentru ca relatia sa mearga deoarece nu suporti un esec. Dar, in momentul in care treci printr-o despartire, nu se poate vorbi cu tine. La tine nu poate fi vorba de ranchiuna, ai doar nevoie de timp pentru a trece mai departe.

Taur:
Nu amesteci niciodata dragostea cu prietenia de aceea, in opinia ta, o relatie sentimentala nu se poate transforma intr-o relatie amicala. Daca partenerul tau mai tine contactul cu fostele va trebui sa decida: tu sau ele?

Gemeni:

Din moment ce tradarea nu a fost cauza despartirii nu ai nimic impotriva sa ramai prietena cu fostul. Iti face placere sa va mai intalniti din cand in cand la o cafea.

Rac:
Ramai in relatii destul de bune cu fostii. Chiar daca relatia de iubire a esuat, cea amicala poate continua. S-ar putea insa ca fostul sa doreasca o impacare si acest lucru te obliga sa inchei orice contact cu el.

Leu:
Nu esti o persoana ranchiunoasa ci una mandra. Nu te deranjeaza sa ramai amica cu un fost pe care l-ai parasit tu. Daca tu ai fost cea parasita, nu poate fi vorba de o prietenie cu fostul.

Fecioara:
Nu crezi in prietenia sincera dintre un barbat si o femeie. De aceea, preferi sa termini definitiv cu fostii.

Balanta:
Esti o persoana sociabila de aceea nu te deranjeaza sa mai vorbesti din cand in cand la telefon cu o fosta iubire. Asta nu te impiedica sa ai o alta relatie.

Scorpion:
Nu ti se pare un lucru ciudat sa pastrezi o relatie de prietenie cu fostul iubit. Vorbiti despre tot felul de chestii: filme, carti, noutati.

Sagetator:

Iti este greu sa continui o relatie de prietenie cu o persoana cu care ai avut relatii intime. Preferi sa eviti orice contact cu fostii.

Capricorn:
Pentru tine trecutul este trecut. Chiar daca unul dintre fosti incearca sa ia legatura cu tine il faci sa inteleaga ca viata sa nu te mai intereseaza si ca preferi sa nu mai tineti legatura.

Varsator:
Atata timp cat telefoanele si mesajele fostului iubit sunt rare, nu te deranjeaza sa tineti legatura. Pentru tine, limitele prietenie/dragoste sunt importante.

Pesti:
Nu ai de gand sa intretii o relatie de prietenie cu fostul. Nu iti place sa te intorci in trecut, iti face rau acest lucru.

Ti-a placut? Share la prieteni

Alte articole astrologice: