Ofera flori in functie de semnul zodiacal

Odată cu venirea primăverii sunt atât de multe flori încât cu greu te poţi hotărî ce să alegi pentru cineva drag sau pentru bucuria proprie, la birou sau acasă.

Florăria online Olla îţi oferă un ghid amuzant al celor mai potrivite flori pentru fiecare zodie.

Considerată de unii ştiinţă, de alţii doar o joacă, astrologia este studiată încă din cele mai vechi timpuri. Aşa că de ce nu ai alege pentru următorul buchet de flori pe care îl vei oferi ceva în armonie cu personalitatea şi... zodia destinatarei?

Flori pentru zodia Pești (19 februarie - 20 martie)

Se spune despre cei născuţi în zodia Peştilor că sunt persoane tandre şi răbdătoare, generoase, care se dedică celorlalţi. Unei persoane din zodia Peştilor oferă-i buchete de flori delicate, nepretenţioase, în culori pastelate. Deşi altruişti, peştii au şi un simţ al umorului extrem de ascuţit.
Alegerea floristului: alstromeria, liliac, frezie, orhidee, iasomie.

Flori pentru zodia Berbec (21 martie - 20 aprilie)
Berbecul este un semn de foc, care întruchipează încrederea, energia și aventura. Cei născuţi sub semnul Berbecului sunt lideri naturali. Firea lor îi face să iasă în evidență în mulțime.
Alegerea floristului: buchetele de flori portocalii sunt o alegere excelentă pentru nativul Berbec. Comandă online lalele, gerbera sau crin imperial.

Flori pentru zodia Taur (21 aprilie - 21 mai)
Considerată a fi probabil cea mai încăpăţânată zodie dintre toate cele douăsprezece, taurii sunt, totodată, persoane sensibile şi tandre. Romantici ascunşi sub firea dominantă, unei persoane dragi din zodia Taur îi va face plăcere să primească flori care să îmbine perfect dualitatea personalităţii sale: buchetele somptuoase, în culori vibrante dar aranjate cu eleganţă sunt cele care o vor impresiona cel mai mult.
Alegerea floristului: buchete de flori parfumate, precum trandafiri, crini sau Lathyrus

Flori pentru zodia Gemeni (22 mai - 21 iunie)
Cei născuţi sub acest semn zodiacal sunt creativi, cu o imaginaţie vie, se adaptează cu uşurinţă oricărei situaţii şi iubesc să facă lucruri care au şi o doză de joc în ele. Nu apreciază lucrurile extrem de sofisticate şi serioase.
Alegerea floristului: buchete de flori de câmp sau care conţin şi plante aromatice. Lavanda, liliacul sau alstroemeria sunt flori nepretenţioase, dar care pe cel născut în Gemeni îl vor bucura.

Flori pentru zodia Rac (22 iunie - 22 iulie)
Romantici incurabili, racii sunt sensibili până la extrem, sociabili şi foarte iubitori. Odată ataşaţi de o persoană, pot merge până la capătul pământului pentru aceasta.
Alegerea floristului: un buchet romantic din orhidee, trandafiri de grădină, lathyrus, bujori, ranunculus sau flori albastre, simbolul romantismului, precum un buchet de delphinium.

Flori pentru zodia Leu (23 iulie - 22 august)
Născuţi în mijlocul verii, cu soarele în suflet, nativii Leu sunt persoane cu sufletul cald, care iubesc viaţa aşa cum este ea. Natura lor regală îi face să fie persoane încrezătoare în forţele proprii şi cărora le place să fie în centrul atenţiei.
Alegerea floristului: buchete somptuoase din flori mari, în culori vibrante, precum floarea soarelui, dalia sau gerbera.

Flori pentru zodia Fecioară (23 august - 21 septembrie)
Persoane grijulii şi prietenoase, doamnele şi domnişoarele născute sub acest semn sunt unele dintre cele mai pretenţioase persoane, acordând o mare importanţă detaliilor. Aşa încât nu este de mirare că buchetul de flori prin care vei impresiona o Fecioară este cel lucrat cu migală şi detalii fine, bine ascunse ochiului neatent, dar apreciat de vigilența acestor nativi.
Alegerea floristului: narcisa, crenguţele înflorite de cireş sau forsythia, crizantema.

Flori pentru zodia Balanță (22 septembrie - 22 octombrie)
Cei născuţi sub zodia Balanţei iubesc dreptatea, fair play-ul. Sunt acele persoane care tind spre echilibru şi cumpătare, să le fie bine atât lor cât şi celor din jur. Astrologii consideră albastrul ca fiind culoarea reprezentativă pentru aceasta zodie.
Alegerea floristului: flori albastre, precum delphinium, hortensia sau muscari, trandafiri şi elemente de echilibru, precum frunzele decorative.

Flori pentru zodia Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
Scorpionul, aceasta zodie, este atât de misterioasă încât mulţi se străduiesc să o înţeleagă ani la rândul. Şi totuşi, dacă vrei să ajungi la inima unui scorpion, ţine cont de faptul că sunt prin definiţie caracterizaţi de inteligentă. Nu îi poţi duce de nas, aşa că ascultă de sfatul floristului atunci când oferi flori unui nativ din această zodie.
Alegerea floristului: nu vei da greş cu flori roşii sau albe, precum trandafirul, orhideea, gerbera sau crinul.

Flori pentru zodia Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)
Pe constelaţia cerească Săgetătorul este simbolizat de un centaur, o persoană jumătate om, jumătate bărbat. Persoanele născute sub acest semn sunt curajoase, adevăraţi exploratori ce căuta în permanenţă aventură.
Alegerea floristului: iris, bujori sau mini roze.

Flori pentru zodia Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)
Firi practice prin excelenţă, Capricornii sunt parteneri stabili, credincioşi şi de încredere, atât în viaţa personală cât şi în mediul de afaceri.
Alegerea floristului: Capricornul se va bucura de un aranjament floral luxos, realizat din cale, orhidee sau lalele.

Flori pentru zodia Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
Independenţi, sinceri şi loiali, Vărsătorii sunt credincioşi sufleteşte şi alături de cei pe care îi iubesc, uitând de sine deseori.
Alegerea floristului: frezie, narcisa, lalele, muscari, bujori, crenguţe înflorite de cireş.

Ti-a placut? Share la prieteni

Alte articole astrologice: