Numerologia in dragoste

La fel cum cele mai importante caracteristici ale tale pot fi in stransa legatura cu semnul tau astrologic, si numarul tau personal poate sa iti spuna cum te comporti in dragoste. Ca sa obtii cifra ta, trebuie doar sa aduni numerele care compun ziua ta de nastere.

Numarul 1:
Pe plan emotiv esti extrem de pasionala, ori iubesti ori nu, la tine nu exista jumatati de masura. Te lasi ghidata de instinct si iti asculti inima. Esti intotdeauna mandra de partenerul tau deoarece esti sigura de alegerea facuta. Nu esti adepta compromisurilor, esti de parere ca acestea te priveaza de libertate. Esti dominanta si dinamica, iti place sa ai mereu ultimul cuvant.

Numarul 2:
Esti in cautarea iubirii adevarate si sincere. Esti extrem de senisbila si senzuala, o adevarata visatoare. Esti destul de toleranta, gata sa te pliezi cerintelor partenerului fara probleme. Daca esti singura, vei fi extrem de fericita in momentul in care iti vei gasi partenerul. Esti seducatoare, atragi ca un magnet sexul opus.

Numarul 3:
Ai o imagine debordanta, esti o fire artistica. Atragi sexul opus datorita simtului umorului extrem de bine dezvoltat si datorita atitudinii tale independente si originale. Iubesti libertatea inainte de toate. In dragoste esti cat se poate de pasionala dar iti este teama de monotonia care, odata cu trecerea timpului se instaleaza in sanul cuplului.

Numarul 4:

Relatiile de scurta durata, aventurile, nu sunt pentru tine. In spatele unei atitudini retinute se ascunde o fire dragastoasa. Ai nevoie de un partener sincer si stabil. Esti loiala si fidela, posesiva uneori.

Numarul 5:
Esti mereu activa, iti place libertatea, aventura, calatoriile si cunostintele noi. Ai un spirit agitat, esti nerabdatoare si iubirea vine atunci cand nu te astepti. Esti ghidata de logica ca viata este compusa din lucruri unice si de neinlocuit.

Numarul 6:

In iubire esti mereu in cautare de armonie, esti extrem de romantica si ai o atitudine protectoare fata de partener. Te dedici in totalitate relatiei tale de iubire. Esti o persoana blanda si sensibila care admira frumusetea. Ai nevoie de stabilitate in relatiile tale de iubire, instabilitatea iti face rau.

Numarul 7:
Esti o persoana secretoasa si misterioasa care nu isi arata usor sentimentele. Sub masca indiferentei se ascunde o fire cat se poate de sensibila. Complimentele nu te impresioneaza, preferi sa fii apreciata pentru inteligenta si capacitatile tale.

Numarul 8:
Ai un caracter si o vointa puternice, esti o fire deschisa. Prezenta ta nu trece niciodata neobservata de sexul opus. Nu ai secrete fata de partener. Pentru tine dragoste fara fidelitate nu exista.

Numarul 9:
Esti generoasa si toleranta. Ai nevoie ca partenerul sa-ti declare mereu iubirea. Seduci cu usurinta sexul opus si, in relatiile cu barbatii te lasi ghidata de intuitia ta infailibila. Esti loiala si analitica.

Ti-a placut? Share la prieteni

Alte articole astrologice: