Darul in functie de ziua nasterii

Care este acel dar special cu care ai fost harazit la nastere si care te va ghida de-a lungul intregii vieti? Pentru a descoperi acest dar, trebuie sa stii doar in ce zi a saptamanii esti nascut/a.

Cei nascuti Lunea – darul comunicarii
Darul tau iti va deschide multe porti in viata. Ai posibilitatea de a te face remarcat/a prin intermediul cuvintelor. Cuvintele tale ii influenteaza pe ceilalti si ii fac sa-si schimbe parerea, sustin, pedepsesc, dar ofera si afectiune si intelegere. Ai o mare putere de convingere, esti un bun mediator si stii cum sa rezolvi conflictele.

Cei nascuti Martea -  darul vietii
Viata este un dar care trebuie respectat si apreciat. Lectia de viata a celor nascuti Martea este aceea de a-si guverna instinctele, mandria si sa profite din plin de viata. Trebuie sa invete sa-si asculte corpul dar si energia care parvine din exterior.

Cei nascuti Miercurea – darul iertarii
Acestia au un dar care nu este accesibil oricui: darul iertarii. Chiar daca au trecut prin experiente negative, acestia au reusit sa le depaseasca, intelegand faptul ca iertarea este cheia pacii interioare si a armoniei.

Cei nascuti Joia – darul cunoasterii
Acestia inteleg mai bine lucrurile si au o intuitie fantastica. Capacitatea de a judeca situatiile este imensa. Ei vad si simt ceea ce altii ignora adesea.

Cei nascuti Vinerea – darul frumusetii si al descoperirii de sine
Acestia au un dar special: acela de a vedea frumosul in toate lucrurile. Acest tip de persoane s-au nascut cu talente speciale de care ar trebui sa profite din plin.

Cei nascuti Sambata – darul curajului
Persoanele nascute Sambata au darul curajului si puterea de a nu ceda in fata obstacolelor. Ambitia si curajul ii imping sa faca lucruri care altora li s-ar putea parea imposibile. Au mult noroc in viata si succes in orice isi propun.

Cei nascuti Duminica – darul dragostei
Acestia au cel mai pretios dar din lume – darul dragostei. Au o capacitate enorma de a-i iubi pe cei din jurul lor. Sunt veseli, fermecatori si optimisti. Au puterea de a le aduce zambetul pe fata celor din jur. Au simtul umorului extrem de dezvoltat.

Ti-a placut? Share la prieteni

Alte articole astrologice: