Egoist sau devotat in pat?

Atat barbatii cat si femeile sunt uneori acuzati de partenerii lor de faptul ca sunt egoisti in pat. Descopera in functie de zodia in care te-ai nascut daca esti o persoana care prefera sa se gandeasca la ea si la propria placere si daca pui placerea partenerului pe al doilea plan.

Berbec: Dormitorul este pentru tine locul in care iti place sa faci pe egoistul/egoista in cautarea propriei placeri.

Taur: Chiar daca iti place ca partenerul/partenera ta sa-ti cunoasca dorintele si nevoile, adori sa-i fii devotat/a total.

Gemeni: Esti de parere ca, in pat, ambii parteneri ar trebui sa depuna eforturi pentru a fi ambii satisfacuti.

Rac: Ai grija sa nu uiti de propria ta placere sub pretextul ca iti doresti ca partenerul/partenera ta sa fie satisfacuta pe deplin. Racul este un partener sensibil care considera nevoile celuilalt mai importante.

Leu: Iti face placere sa oferi placere. Pentru tine notiunea de egoism in pat nu exista. Reusesti sa-ti satisfaci partenera si sa fii si tu satisfacut.

Fecioara: Pentru tine, preludiul este extrem de important. De aceea, preferi un partener/o partenera devotata in pat.

Balanta: Nimic nu-ti face mai multa placere decat sa-i faci partenerei/partenerului tau pe plac in pat.

Scorpion: Esti generos/generoasa in pat doar atunci cand faci dragoste cu o persoana pe care il doresti cu adevarat.

Sagetator: Pentru tine, alchimia sexuala este extrem de importanta. La fel ca Scorpionul, te abandonezi total doar daca simti ceva cu adevarat pentru persoana respectiva.

Capricorn: Totul depinde de dispozitie. In unele situatii preferi sa fii egoist/a, in altele devotat/a.

Varsator: Iti doresti din tot sufletul sa-ti multumesti partenerul/partenera atata timp cat acest lucru nu este in detrimentul placerii tale.

Pesti: Nu mai este cazul sa-ti amintesc ca te dedici trup si suflet persoanei de care te simti atrasa din punct de vedere sexual si sentimental.

Ti-a placut? Share la prieteni

Alte articole astrologice: