Infidelitatea semnelor de pamant: Taur, Fecioara, Capricorn

Pamantul este un element stabil, un element feminin, pasiv. Principalele caracteristici ale acestuia sunt soliditatea, permanenta, securitatea. Semnele astrologice care apartin elementului Pamant sunt Fecioara, Taurul si Capricornul. Aceste semne sunt marcate de stabilitate, seriozitate dar si de…infidelitate. Intr-un cuplu, tentatia testeaza iubirea. Sa vedem cat de infidele sunt aceste semne astrologice.

Infidelitatea zodiei Taur:
Taurul este un individ caracterizat de fidelitate dar si de posesivitate. Indivizii care au Soarele, Luna si Venus in Taur sunt indivizi senzuali si posesivi. Nu sunt pro infidelitate dar sunt constanti chiar si intr-o relatie extraconjugala. Uneori, Taurii au relatii extraconjugale pe termen lung. Barbatii Taur apreciaza totul, fie ca e vorba de un parfum, o mangaiere sau un preparat culinar.

Contrar Berbecilor care sunt niste indivizi imprevizibili, Taurii sunt extrem de afectuosi. Sunt incapatanati si, in momentul in care decid sa puna punct unei relatii, este imposibil sa-i faci sa se razgandeasca. Pe de alta, parte, este aproape imposibil sa parasesti un Taur deoarece uraste schimbarile si refuzurile.

Infidelitatea zodiei Fecioara:
Fecioara este singurul semn astrologic reprezentat de o femeie. Caracteristicile feminine ale acestui semn se manifesta asupra ambelor sexe. Fecioara se numara printre singurele semne astrologice care nu este de acord cu infidelitatea sau cu divortul. Fecioara are sentimentul sacrificiului dar detesta sa exprime acest sentiment in societate. Pentru ea, divortul reprezinta un adevarat cosmar. Prefera sa stea intr-o relatie abuziva decat sa se desparta.

Dar, in caz de tradare, Fecioarele stiu cum sa-si pedepseasca partenerul: ii tranforma viata intr-un calvar. Fecioarei nu ii place sa-si asume riscul actiunilor sale, prefera sa fie serioasa. Barbatul Fecioara este timid si chiar cand are o aventura este rezervat deoarece ii place discretia. Romantismul nu il caracterizeaza pe barbatul Fecioara, viata sa erotica nu este prea bogata. Barbatul Fecioara este destul de familist de aceea evita sa fie infidel. Barbatii Fecioara iarta o greseala destul de usor dar exista si situatii care ii determina sa se desparta precum cheltuielile inutile ale partenerei sau infidelitatea acesteia.

Infidelitatea zodiei Capricorn:
Capricornul este cel mai loial si cel mai stabil individ din horoscop. Loialitatea, stabilitatea si securitatea sunt principalele sale calitati. Uneori, Capricornul este considerat distant deoarece isi controleaza sentimentele. Barbatul Capricorn este controlat chiar si cand vine vorba de iubire deoarece ia o relatie in serios. Complexele emotionale ale Capricornului isi au originea in dorintele sale pe care nu are curajul sa si le exprime.

Capricornul isi alege cu maxima atentie partenera de viata deoarece nu ii plac aventurile, nici divortul. La varsta de 45-50 de ani Capricornul devine extrem de sentimental si romantic deoarece la aceasta varsta este deja realizat din punct de vedere financiar si ii poate acorda partenerei mai multa atentie. Daca se intampla sa aiba relatii in afara casatoriei, Capricornul este extrem de vulnerabil.  Orice abatare de la regulile stabilite ale partenerei este taxata dur de catre Capricorn deoarece pune mare pret pe sentimente.

Capricornul nu ar folosi niciodata infidelitatea pentru a se razbuna pe partenera sa. In schimb, are aceleasi pretentii de la partenera sa de viata.

Ti-a placut? Share la prieteni

Alte articole astrologice: