Visele despre sufletul pereche: soarta sau inchipuire?

Te trezesti cu un zambet pe chip dupa un vis minunat in care erai sarutat, mangaiat si tinut apropae de cineva foarte special. Sentimentul de dragoste, cladura si acceptare completa este coplesitor.

Te trezesti cu un zambet pe chip dupa un vis minunat in care erai sarutat, mangaiat si tinut apropae de cineva foarte special. Sentimentul de dragoste, cladura si acceptare completa este coplesitor.Iti doresti sa ramai acolo pentru totdeauna, insa lumina zilei intervine, iar visul dispare. Insa iti ramane intiparit in memorie si poate chiar te bantuie saptamanile sau chiar lunile viitoare.

Visele despre sufletul pereche au diferite forme si dimensiuni. Sunt acel tip de vise pe care ni le aducem aminte si par sa ofere indicii despre relatiile pe care ni le dorim cu totii. Sugereaza o intalnire a mintii, inimii, sufletului si trupului – o comuniune fericita pe toate planurile.

Exista persoana care au visat persoana cu care se vor casatori. Este posibil sa o fi visat de mai multe ori astfel incat chipul ramane intiparint in memorie. Unii chiar au inceput sa caute acea persoana, insa nu au obtinut nici un rezultat, in timp ce altii au reusit.
Poate ca persoana potrivita pentru tine viseaza si te cauta si ea. O metoda de aducere a dragostei din aceste vise puternice ale sufletelor pereche in viata de zi cu zi este sa scriem astfel de vise. Inregistreaza fiecare nuanta – fiecare detaliu – astfel incat situatia sa prinda viata in fata ta si sa o poti rememora de cate ori doresti.
Visul iti ofera informatii pe care trebuie sa le asculti si apoi sa actionezi conform acestora? Iti sugereaza o vacanta, un inventar al realtiilor si defineste ceea ce doresti si ceea ce nu doresti? Trebuie sa inchei o relatie pentru a face loc pentru sufletul pereche? Inregistrarea viselor pe o perioada indelungata de timp iti va oferi suficiente informatii despre modul in care lucrurile sunt planificate si despre pasii pe care va trebui sa ii faci.

Partenerul curent pare sa nu aiba material de suflet pereche, insa visele tale iti pot indica faptul ca sunt lucruri la el pe care nu le vezi. Poate ca are cateva portiuni nelustruite, dar poate ca acestea sunt necesare pentru a scoate la iveala ce este mai bun din voi doi.

Visele cu sufletul pereche au un rol pe mai multe nivele si dimensiuni – asadar este posibil sa visezi la sufletul pereche, insa acesta poate ca nu a luat o forma pe acest Pamant. Cu toate acestea, poti sa beneficiezi de prezenta sa vindecatoare si sa stii ca si el te cauta.

Un visator a mentionat in cartea „Dreaming True” scrisa de Robert Moss faptul ca a desenat de multe ori chipul sulfetului sau pereche. La inceput era copil si la fel si ea. Apoi ea a continuat sa il deseneze pe masura ce a ajuns adolescent, iar apoi adult. A urmarit progresul lui in vis, el mergand din oras in oras, de pe un continent pe celalalt. In cele din urma s-au cunoscut si a mers cu ea sa viziteze casa in care a crescut. A recunoscut-o dintr-unul din visele sale.

Alte persoane viseaza ca fac dragoste cu o fiinta radianta, un zeu sau o zeita si li se pare splendid. Daca esti fericit cu relatia pe care o ai acum, dar totusi ai astfel de vise, cauta o modalitatea de a aduce parfumul celeilate dimensiuni in viata de zi cu zi sau atunci cand faci dragoste. Astfel iti vei imbunatati mult relatia, mai ales daca repreti mereu acest lucru.
De asemenea, visele cu sufletul pereche pot fi un indiciu despre relatia ta cu o fata ascunsa a ta –sau cu cealalta jumatate a persoanei ta. Uniunea interiora vindeca orice conflict interior si elibereaza energiile puternice creatoare. Devino complet pentru a avea liniste interioara, fericire si siguranta.

Raspunsurile la toate intrebarile sufletului pereche pot fi gasite in visele tale – sunt ca niste comori ascunse. Nu le pierde.

Ti-a placut? Share la prieteni

Alte articole astrologice: