Bijuteriile tale de mireasa in functie de zodie

Fiecarui semn astrologic ii este asociat o piatra pretioasa sau o serie de astfel de pietre. Culoarea pietrei si energia procurata de aceasta trebuie sa coincida cu semnul nostru zodiacal. Deci viitoarele mirese nu ar trebui sa neglijeze acest aspect. Descopera deci care sunt pietrele pretioase care iti corespund pentru ca bijuteriile pe care le vei purta la nunta sa iti aduca noroc si bucurie in ziua cea mare.

Pietrele sunt cele care poseda o mare energie. De mii si de mii de ani exista anumite credinte cu privire la puterea benefica pe care o degaja aceste pietre. Atunci deci cand vine momentul sa alegi piatra inelului de logodna sau o alta bijuterie pentru nunta, zodia iti poate fi de mare ajutor.

Iata ansamblul de pietre care corespund cel mai bine zodiei tale.

Pietrele sunt cele reflecta personalitatea fiecarui semn si le pune in valoare personalitatea.

Personalitati visatoare si dotate cu o foarte mare sensibilitate, iata pietrele pentru care trebuie sa optezi.

Daca esti in zodia Rac, opteaza pentru perle, pentru piatra lunara sau pentru turcoaz.

Pentru femeile din zodia Scorpion – rubinul, quartzul, topazul, malachitul sau jaspul sunt cele care iti corespund de minune.

Topazul, ametistul sunt pietrele pretioase care poarta mare noroc celor din semnul Varsator.

Daca ai o personalitate practica sau spirituala, emotionala si in acelasi timp cerebrala, iata pietrele de care ai nevoie.

Pentru o femeie Balanta- diamante, lapis-lazuli sau cornalina. Femeile din zodia Gemeni trebuie sa se gandeasca la pietre precum cristalul sau topazul.

Safirul si opalul sunt niste pietre pretioase care sunt destinate femeilor din zodia Pesti.

Cele care au o personalitate impulsiva, energica si extrem de creativa, ar trebui sa opteze pentru urmatoarele pietre.

Cele care sunt in zodia Berbec trebuie sa opteze pentru un diamant, un granat sau pentru pietrele rosii. Rubinul si diamantul sunt pietrele destinate Leului. Femeile din zodia Sagetator vor avea noroc daca vor opta pentru pietrele pretioase precum rubinul si topazul.

Daca ai o personalitate pragmatica si minutioasa, iata care sunt pietrele pretioase de care ai nevoie.

Taur – smaraldul, piatra de lapis-lazuli sau coral sunt facute pentru tine. Fecioarele pot opta pentru jasp si pentru topaz. Nativele din zodia Capricornului pot opta fara probleme pentru onyx, pentru ambra sau pentru pietrele negre.

Ce zici? Vei tine cont de semnul tau astrologic atunci cand iti vei alege bijuteriile pentru cea mai frumoasa zi din viata ta? Ce parere ai? Horsocopul iti poate fi sau nu de folos?

Ti-a placut? Share la prieteni

Alte articole astrologice: