Iesi cu persoane sub nivelul tau?

Persoanele cu care te intalnesti sunt peste sau sub nivelul tau? Influentele astrale si programarea mintala dobandita in timpul copilariei au legatura cu tipul de oameni cu care te intalnesti si cu care ai relatii.

Persoanele cu care te intalnesti sunt peste sau sub nivelul tau? Influentele astrale si programarea mintala dobandita in timpul copilariei au legatura cu tipul de oameni cu care te intalnesti si cu care ai relatii.

Diferite combinatii de zodii si influente planetare coincid cu motivele pentru care tindem sa iesim cu persoane aflate sub nivelul nostru de inteligenta, venituri si altele. Sau de ce suntem atrasi de cei care se inalta deasupra noastra in aproape toate privintele?

Intalniri sub nivel

Aceasta problema se aplica atat pentru femei cat si pentru barbati. Cei nesiguri pe ei insisi si care s-au convins ca nu merita o persoana realizata, minunata, cu venituri frumoase sau care ofera multe. Ei stau mai mult acasa cu un partener care are nevoie de ei – si astfel se simt acceptati.
Implicarea intr-o relatie de co-dependenta – care necesita ca un partener sa ofere mereu, iar celalalt in postura copilului etrn sau a neajutoratului, este evident nesanatoasa – si totusi foarte raspandita.
Din punct de vedere astrologic, o concentrare asupra zodiilor Rac si Pesti si/sau multe influente din partea lui Neptun este relationata cu tendinta de orientare spre persoanele care nu functioneaza corect. Neptun in a Saptea Casa, fie in harta nativa fie in tranzit, in special cand este in conjunctie cu Descendentul, poate determina un sir de intalniri si parteneri care au mereu nevoie de sprijin sau sunt dependenti.

Daca oricaruia dintre parinti ii lipseste stima de sine sau are probleme majore de sanatate, si acest lucru este preluat de copil. Astfel copilul nu va avea acces spre credintele sanatoase cu privire la asteptarile de la viata, iar acest lucru se transpune intr-o relatie nesatisfacatoare.

Configuratiile astrologice posibile pentru aceasta pot fi indicate de contactele Saturn/Soare, Saturn/Venus, Saturn/Marte sau Staurn/Luna, precum si de altele.

Intalniri peste nivel

Daca ai tendinta de a iesi cu persoane superioare nivelului tau, atunci probabil ca ai probleme legate de stima de sine, insa poate speri ca minunatul tau partener te va ajuta sa te transformi din ratusca cea urata sau broscoi in printesa sau print, asa cum iti doresti sa fii.

In cazul contactelor Saturn/Jupiter poate aparea scenariul in care tu iti doresti sa iti imbunatatesti viata, insa ai sentimentul ca partenerul va afla ca „te prefaci”.

Pluto, planeta pitica, este un alt vinovat atunci cand vine vorba de stricarea relatiilor, in special in conexiunile Pluto/Venus. Desi Pluto se poate transforma, adeseori apare in postura unui obstacol pe care nu il putem depasi, lucru care, din nou, poate proveni de la parintii nostri. In relatii este posibil sa atragem persoane ratate, fara nicio directie in viata, indiferent la cati terapeuti, samani sau energeticieni ii ducem. Iti poarta pica pentru ca te amesteci in treaba lor, iar tu urasti faptul ca nu depun nici un efort pentru a se imbunatati.

Putem sa ii atragem si pe cei care au complexe legate de putere, care simt ca este datoria lor sa ne transforme in imaginea ideala deoarece considera ca ei sunt perfecti. Desi depunem efort sa incercam, inima nu este convinsa.
Relatiile presupun eforturi, insa unele sunt balansate intr-o directie sau in alta si parea ca nu exista speranta reusitei. Daca vezi ca iesi frecvent cu parteneri peste sau sub nivelul tau si simti ca rezultatele sunt de fapt esecuri, atunci ar trebui sa cauti cauza la radacina.

Cheia este sa fii constient. Dupa ce vezi ce faci si de ce faci lucrul respectiv, este mult mai usor sa faci schimbari de durata si sa te bucuri de partenerul visurilor tale.

Ti-a placut? Share la prieteni

Alte articole astrologice: