Cosul de Craciun perfect pentru mama soacra

Cand vine vorba de cadouri, foarte putine persoane stiu clar ce trebuie sa cumpere pentru fiecare membru al familiei sau pentru fiecare prieten in parte. Marea majoritate a oamenilor reuseste cu greu sa se decida asupra cadoului. Si asta pentru ca fiecare vrea sa-si impresioneze persoanele dragi oferindu-le cadourile perfecte.

Desi cu totii cunoastem sintagme ca "intentia conteaza" sau "calul de dar nu se cauta la dinti", nu exista persoana care sa nu stie ca, de fapt, cadoul conteaza, iar intentia ramane si ea apreciata. Acestea fiind spuse, expresia "goana dupa cadouri" este cu totul si cu totul potrivita pentru a descrie toata nebunia din prejama sarbatorilor. Iar pentru unii, aceasta perioada aglomerata si poate chiar si stresanta a inceput deja.
 
In cazul cuplurilor casatorite, se poate observa ca unul dintre cele mai stresante cadouri este cel facuta mamei-soacre. Si astfel, in mintea multor femei apare intrebarea: oare anul acesta voi reusi sa o multumesc pe mama-soacra? Si uite asa, incet, incet nurorile devin stresate de alegerea cadoului potrivit pentru mama sotilor lor. Insa, ele nu trebuie sa dispere pentru ca exista o solutie magica: cosuri cadou pentru doamne. Si, cel mai important, aceasta solutie se afla la indemana tuturor.

In ultimii ani, firmele care produc si vand cosuri cadou nu doar ca s-au inmultit, dar si-au si diversificat portofoliile. In diferitele cataloage gasim acum cosuri cadou personalizate, cosuri de Craciun cu produse traditionale, cu vinuri alese, branzeturi si fel de fel de delicatese. La mare cautare sunt cosurile de Craciun cu funda, indiferent de culoarea sau materialul acesteia, sau cosuri din rachita, confectionate de maestri in domeniu.

In cazul in care tinerele nurori se tem sa nu fie apostrofate pentru ca au ales un cos cadou, acestea pot oricand strecura in el si parfumul preferat al mamei-soacre, o brosa cocheta din aur sau din argint sau orice alta bijuterie. Ideea de baza e acest tip de cadou iti ofera marele avantaj ca poti grupa mai multe cadouri mici intr-unul singur, incapator si deloc chicios. Nu mai vorbim de faptul ca e si practic si ieftin.

Ti-a placut? Share la prieteni

Alte articole astrologice: