Sunt barbatii extraterestri?

Chiar sunt femeile si barbatii atat de diferiti? Adeseori se pare ca femeile si barbatii au comportamente si actioneaza complet diferit, incat chiar parca ar proveni de pe planete diferite!S-a vorbit mult despre ideea ca femeile provin de pe Venus, iar bar

Chiar sunt femeile si barbatii atat de diferiti?Adeseori se pare ca femeile si barbatii au comportamente si actioneaza complet diferit, incat chiar parca ar proveni de pe planete diferite!S-a vorbit mult despre ideea ca femeile provin de pe Venus, iar barbatii de pe Marte, insa cum a aparut aceasta notiune si ce inseamna ea?

Venus

In astrologie Venus este cunoscutaa ca planeta dragostei si frumusetii. Denumita dupa o zeita romana care a aparut dinapele oceanului si cunoscuta ca fiica a lui Neptun, aceasta planeta are o reputatie complicata. Tipul de energie feminina asociat cu Venus poate fi intr-adevar putin mai dificil de inteles intrucat are o trsatura misterioasa greu de stabilit si inteles.
Venus este cunoscuta ca fiind o planeta receptiva al carui principiul dominant este capacitatea de a atrage ceea ce doreste si necesita prin capacitatea de a-i fermeca si a face pe placul celor din jur.

Deoarece in general femeile sunt invatate sa obtina ceea ce isi doresc fiind atragatoare si receptive, se considera sa sunt mai pricepute in a utiliza energiile venusiene. Si totusi, paradoxal, la fel ca energia pura a dragostei, Venus iubeste de dragul iubirii si nu pentru ca asteapta ceva in schimb.

In harta unei femei, Venus ofera indicii privind modul in care isi foloseste energia feminina si descrie modul in care iubeste. In harta unui barbat, Venus ofera indicii privind modul in care iubeste si descrie ce tip de energie feminina il atrage.

Marte

Marte este planeta actiunii, dorintei si vointei. Numita dupa zeul roman al razboiului si competitiilor, Marte reprezinta energia maniei si conflictului. Rolul planetei este de a realiza lucruri, de a proteja si apara granitele si de a genera actiune. In relatie cu barbatul, Marte evoca arhetipul razboinicului. Aceasta face parte din principiul masculin unic concentrat catre un obiectiv. Marte reprezinta energie pura si vitalitate necesara pentru a inainta in directia necesara si dorita.

In harta barbatului, Marte apare in descrierea stilului masculin personal. Marte ofera indicii si despre cata manie, dorinta si vointa este exprimata. In harta femeii, Marte indica tipul de energie masculina de care este atrasa la un barbat si descrie propria abordare a maniei, dorintei si vointei.

Fiecare persoana, indiferent de gen, are ambele planete configurate pe harta personala, asadar cu totii avem o legatura atat cu calitatile masculine, cat si cu cele feminine. Pentru majoritatea insa femeile exprima mai mult partea feminina, data de Venus pentru fiecare dintre ele, iar barbatii cu partea masculina, data de Marte pentru fiecare dintre ei. Din acest motiv femeile (in general) se simt in largul lor cu calitatile venusiene, iar barbatii cu cele martiene.
Cunoscand semnul (si care dintre cele doisprezece case pentru un studiu mai aprofundat) in care se afla Venus si Marte, poti intelege mai binr modul in care iti poti folosi calitatile feminine si masculine in relatii si in viata in general. Pe masura ce inveti mai multe despre stilul personal, poti folosi mai bine aceste caracteristici in avantajul tau, in relatie cu ceilalti.

Ti-a placut? Share la prieteni

Alte articole astrologice: