Este posibil sa treci pe langa dragostea adevarata?

Gasirea si pastrarea sufletului pereche – doua lucruri pe care nu trebuie sa le faci niciodata!

Gasirea si pastrarea sufletului pereche – doua lucruri pe care nu trebuie sa le faci niciodata!

Dorinta de a gasi persoana potrivita, pe care multi il denumesc „alesul”, este puternica pentru majoritatea oamenilor. Sufletul pereche reprezinta persoana cu care esti compatibil nu doar fizic si emotional, dar si spiritual. Cu toate acestea exista anumite lucruri ce nu trebuie facute cand vine vorba de gasirea si pastrarea acestei persoane speciale.

Definitia sufletului pereche

Inainte sa privim cu atentie la ce trebuie sa nu facem, haideti sa definim termenii de suflet pereche. Sufletul pereche este un individ cu care impartasesti intimitatea si dragostea, dar pentru care ai si o afinitate naturala si profunda. Sufletul pereche este acea persoana cu care stabilesti o legatura profunda si spirituala. La nivel metafizic, sufletul pereche este persoana pe care ai intalnit-o intr-o viata anterioara si cu care te-ai reintalnit dupa reincarnarea pe Pamant.
Conform scriitoarei Dorothy Thompson, aceasta a determinat in "Romancing the Soul - True Soul Mate Stories from Around the World and Beyond” trei tipuri de suflete pereche, cea mai inalta forma fiind cunoscuta ca flacari gemene sau suflet geaman. Thompson ne spune ca „sufletul geaman reprezinta cealalta jumatate a ta; gasirea sufletului geaman este asemenea gasirii propriei persoane.”

Pentru a intelege si a te conecta cu cineva in cel mai sincer mod posibil, trebuie sa cunosti cateva adevaruri necesare. Primul adevar este ca modificarea perspectivei asupra unei alte persoane este cea mai buna cale pentru a o determina sa isi modifice perspectiva asupra ta. Al doilea adevar este ca nu vei shcimba nimic in viata pana cand nu faci ce trebuie pentru a-ti schimba propriul comportament. Schimbarea incepe cu tine. Al treilea adevar este ca singura cale prin care iti poti schimba comportamentul in mod real, permanent, este sa iti schimbi modul de a gandi sau perspectiva. Radacina comportamentului incepe la urma urmei cu ceea ce se intampla in mintea ta.

Comportamentul previzibil duce la disparitia atractiei

Cand gasesti pe cineva care iti starneste interesul si incepi sa cunosti persoana respectiva, nu spune sau nu face prea multe lucruri previzibile. Previzibilitatea duce la disparitia atractiei deoarece este plictisitoare si dreapta pe plan emotional. Comportamentul care respecta o rutina nu duce la intensificarea atractiei sau la un nivel crescut de interes.

Daca doresti s aintri in legatura cu un potential suflet pereche, atunci arata-i ceva nou. Spune sau fa ceva neasteptat, intrigant sau spontan pentru ca persoana iubita sa observe. Daca aceasta considera ca esti diferit fata de alti parteneri pe care i-a avut, atunci vei avea de castigat si ii vei starni interesul. Potentialul partener va dori sa stie din ce in ce mai multe despre tine. Asadar mergi mai departe si fii la fel de neprevizibil de intrigant – bineinteles intr-un sens bun!

Fa-ti rost de o viata
Dupa ce ai gasit o persoana care ti-a starnit interesul, nu o suna sau ii trimite mereu mesaje si nici nu aparea pe neasteptate sau sa te arati mult prea disponibil. Aceasta atitudine te face sa arati nesigur, ca ai mereu nevoie de atentie si prea lipicios. Astfel vei pierde persoana potrivita chiar inainte sa fii cu ea.

Ofera-i celeilalte persoane spatiu, timp si ocazia sa aiba nevoie sa vina la tine. Nu forta cu prezenta ta, ci lasa relatia sa decurga natural. Daca investesti tot timpul si energia in acea persoana, ar putea parea ca nu ai o viata proprie. Aceasta cel mai probabil va indeparta orice afectiune ce ar putea exista intre voi doi.

Sufletele pereche increzatoare isi doresc pe cineva cu viata proprie pentru a avea si de castigat, nu doar de oferit. Daca persoana de care esti atras vede ca ai pasiuni, hobby-uri sau prieteni proprii, dar si visuri si obiective, acest lucru indica faptul ca ai o viata bogata, plina si nu iti doresti ca partenerul sa reprezinte totul pentru tine. Aceste lucruri par atragatoare pentru majoritatea oamenilor. Trebuie sa ai suficiente activitati atunci cand iti intalnesti perechea pentru ca aceasta sa poata face si ea parte din lumea vesela si plina de semnificatie a ta.
Gasirea si pastrarea sufletului pereche poate fi ca o panta alunecoasa, cu multe obstacole de depasit si mai ales sa fii in locul potrivit la momentul potrivit! Este important sa iti amintesti ca trebuie sa fii deschis fata de noi oportunitati si niciodata sa nu iti pierzi simtul aventurii si distractiei in viata. Arata-i sufletului pereche care sunt motivele pentru care ar putea dori sa faca parte din viata ta.

Ti-a placut? Share la prieteni

Alte articole astrologice: