Frumusetea sta scrisa in stele: cele mai frumoase femei ale zodiacului

Vrei sa stii daca te afli printre cele mai frumoase femei din zodiac? Citeste acest articol si afla care sunt cele mai frumoase zodii din zodiacul european.

Balanta:
Acest semn astrologic este guvernat de catre planeta Venus. De aceea, nu este de mirare ca aceste native sunt considerate cele mai atragatoare. Indragostite de frumusete, femeile din semnul Balantei sunt un exemplu de eleganta si de feminitate, sunt capabile sa seduca orice barbat. Orice gest de-al lor emana senzualitate. Datorita naturii lor visatoare, barbatii le privesc drept niste persoane care au nevoie de protectie constanta. Femeia
Balanta este caracterizata de farmec, amabilitate si sex-appeal.

Capricorn:
Acest semn astrologic le confera doamnelor o aura misterioasa care nu lasa nici un barbat indiferent. Este de ajuns o privire pentru ca orice barbat sa cada sub farmecele femeii Capricorn, sa simta o dorinta arzatoare de a o cunoaste. Femeia Capricorn are un comportament care poate sa-i incite, sa-i provoace pe barbati. Femeii Capricorn ii place sa fie tratata ca si o regina si barbatul din viata sa trebuie sa stie la perfectie cum sa se comporte cu ea.

Taur:
Un alt semn astrologic guvernat de planeta Venus, femeia Taur poseda niste calitati fizice demne sa o ajute sa castige atentia barbatilor din jurul sau. Femeia Taur nu trebuie sa faca prea multe sacrificii pentru a fi observata de barbati. Reprezentantii sexului opus sunt pur si simplu fermecati de feminitatea senzuala, de stilul femeii Taur. Femeia Taur poseda un sarm special, flirteaza cu o deosebita usurinta. Stie sa se joace cu cuvintele, sa incite barbatii.

Varsator:
Femeile nascute in acest semn merita un loc de cinste in topul celor mai senzuale femei din horoscop. Femeia Varsator este foarte atractiva. Nu este vorba despre o atractie pur fizica ci si de un magnetism care, ii atrage in mod inexplicabil si inconstient pe reprezentantii sexului opus. Este destul de greu de spus ceea ce ii atrage atat de tare pe barbati: calitatile fizice, felul sau de a vorbi, gesturile, privirea sa…atat de multe calitati are femeia Varsator.

Fecioara:
Exista vreo persoana care se indoieste de puterea de seductie a femeii Fecioara? Cei care nu au cunoscut inca o femeie Fecioara poate ar putea spune acest lucru. Femeia Fecioara nu da dovada de o putere de seductie evidenta. Aceasta reuseste sa-i incite pe barbati prin naturaletea sa, frumusetea si inocenta sa. Femeia Fecioara stie sa se faca placuta, este genul de femeie cu care poti vorbi absolut orice. Poseda niste cunostinte aprofundate in mai multe domenii si barbatii adora acest lucru.

Pesti:
Femeia Pesti poseda niste trasaturi care o fac pur si simplu irezistibila in ochii barbatilor, ascunse in abilitatile sale de comunicare care ii permit sa mentina orice tip de conversatie. Este extrem de joviala, poseda un farmec aparte, este o adevarata placere sa te afli in jurul ei. Barbatii se simt in largul lor in compania femeii Pesti deoarece este mereu relaxata, reusind sa mentina viu interesul barbatilor datorita unei doze de mister. Din pacate, femeia Pesti tinde sa dezvolte unele obsesii care o indeparteaza de persoanele din jur.

Ti-a placut? Share la prieteni

Alte articole astrologice: