Coafura potrivita in functie de zodie

Tunsoare scurta sau par lung, coafura in scari, bucle… O schimbare de look iti da mereu batai de cap? Stiai ca astrele iti pot veni in ajutor atunci cand vine vorba despre schimbarile de look? Iata care sunt coafurile ideale pentru fiecare zodie in parte.

Berbec: Nativele din zodia Berbec ar fi mai bine sa evite volumele mult prea pronuntate, parul mult prea tapat sau parul prea lung si drept.

Cel mai bine ar fi sa optezi pentru o coafura tip carre, pentru niste scari cat mai pronuntate prin intermediul unor bucle lejere. De asemenea un breton neregulat, o nuanta subtila de vopsea si lungimea medie a parului sunt cele care iti vor sublinia trasaturile fetei. Culorile calde precum roscatul sau blondul sau o armonie de tonuri calde si reci sunt cele care te vor pune cel mai bine in valoare.

Taur: Nativele din zodia Taur trebuie sa evite cu orice pret coafurile tip carre prea stricte si prea structurate. Nu trebuie sa opteze nici pentru un breton care sa le acopere ochii sau pentru tunsorile mult prea destructurate sau originale.

Volumele lejere, tunsorile tip carre scurte, cu niste suvite originale sau niste scari asimetrice sunt cele care le vor pune cel mai bine in valoare. De asemenea, se pot baza si pe niste tunsori baietesti, clasice, voluptoase si seducatoare.

Gemeni: Nativele in zodia Gemeni trebuie sa evite tunsorile care sunt mult prea stricte. Volumele mult prea exagerate in partea de sus a parului, cascadele de bucle sau coafurile carre mult prea stricte sunt si ele de evitat.

Coafurile aeriene, tunsorile in scari, suvitele neregulate si rebele, o culoare de par subtila si nuantata sunt de adoptat.

Rac: Nativele din zodia Rac ar fi bine sa nu opteze pentru o lungime de par mult prea exagerata, pentru prea mult volum, pentru un efect wet sau mult prea fixat, pentru o tunsoare voluminoasa si pentru un breton fix si plat.

Coafurile ideale pentru aceste native sunt cele glamour, subtile, lejere si usor messy, cu parul in valuri sau cu bucle sau pentru niste tunsori carre ovalizate.

Leu: Nativele din Leu ar fi bine sa evite tunsorile baietesti, care au prea mult volum, suvitele si bretonul care sunt mult prea fixe si tunsorile carre prea stricte si impersonale.

Cel mai bine ar fi sa opteze pentru o tunsoare scurta si in scari, cu tonuri mai luminoase la varfuri, pentru un breton suplu, pentru parul lung sau de lungime medie, intr-un cuvant pentru o coafura plina de viata si de soare. Sunt ideale pentru ele si coafura gen femme fatale, buclele si onduleurile, gen printesa si cele ultra feminine.

Fecioara: Nativele din zodia Fecioara trebuie sa evite coafurile care sunt mult prea masculine si scurte, volumurile bombate sau parul mult prea lung si des.

In schimb, trebuie sa privilegieze coafurile mai clasice, tunsorile tip carre scurte, de lungime medie, cu suvite subtile. O carare pe mijloc sau intr-o parte le va pune cel mai bine in valoare.

Balanta: Balanta nu trebuie sa opteze pentru un par mult prea scurt, pentru volum prea bombat si dens sau mult prea pronuntat. De asemenea coafurile care nu au tinuta sau care sunt mult prea plate sau cele mult prea stricte si cararile trebuie sa fie evitate.

Coafurile fresh, actuale, de lungime medie, onduleurile, un breton care incadreaza fata, scari care dau profunzime si contrast sunt de privilegiat.

Scorpion: Nativele acestei zodii nu trebuie sa exagereze cu volumul, cu cocurile, cu tunsorile mult prea scurte sau prea stricte.

In schimb, pot opta pentru bretoane rebele, pentru niste suvite si tunsori in scari, pentru o coafura cu varfurile in afara care sublimeaza trasaturile fetei. Bretonul lung si tunsorile filate le vin cel mai bine.

Sagetator: Cele din zodia Sagetator nu trebuie sa opteze pentru o tunosare prea scurta, pentru coafuri fara volum sau pentru o carare mult prea marcata. Pot opta pentru niste coafuri care creeaza un volum frumos si care sunt extrem de feminine.

Capricorn: De evitat – tunsorile mult prea stricte cu o carare pe mijloc sau pe o parte, lungimile exagerate si tunosorile baiatesti. De privilegiat – tunsorile tip carre scurte sau medii si onduleurile lejere care indulcesc trasaturile.

Varsator: Tunsorile stricte, asmiterice, parul lung si plat fara volum sunt de evitat. In schimb, coafurile aeriene cu parul care se misca in mod natural, parul cret si scarile sunt de privilegiat.

Pesti: Parul lung, plat si fara forma si volumul mult prea marcat trebuie sa fie evitat. Scarile frumoase, o culoare discreta si onduleurile sunt de privilegiat.

Ti-a placut? Share la prieteni

Alte articole astrologice: