Infidelitatea semnelor de aer: Gemeni, Balanta, Varsator

Aerul isi schimba compozitia odata cu variatiile de altitudine, cu dimensiunile spatiului in care se regaseste. Aerul este elementul indispensabil vietii. Semnele de aer sunt Gemenii, Varsatorul si Balanta chiar daca acestea nu au nicio legatura aparenta cu aerul. Haideti sa vedem impreuna cat de infidele sunt aceste semne astrologice.

Infidelitatea zodiei Gemeni:
Termenii \"constant\"si \"fidel\" sunt incompatibili cu Gemenii. Daca o femeie are Soarele in Gemeni dar Luna in Venus, s-ar putea totusi sa aiba un comportament afectuos si stabil. Pentru Gemeni moralitatea nu este foarte importanta deoarece acestia au o personalitatea multipla. Gemenii vor iubi mai multe persoane in diferitele etape ale vietii lor. Gemenii se indragostesc usor si iubesc profund dar rareori sentimentele lor sunt de durata. Curiozitatea si lipsa de responsabilitate le cresc interesul pentru experiente noi.

Gemenii sunt sensibili in fata unui partener intelectual. Raman intr-o astfel de relatie doar pentru consumarea fizica a relatiei. Cu toate acestea, Gemenii sunt niste persoane amuzante si observa cu usurinta detaliile. Relatia cu un Geaman reprezinta 50% prietenie si 50% relatie afectuoasa sau sexuala. Daca doresti sa pastrezi un Geaman langa tine va trebui sa te reinventezi mereu, sa creezi mereu situatii noi, subiecte noi, sa iti schimbi mereu look-ul deoarece Gemenii isi parasesc partenerul cand se plictisesc.

Infidelitatea zodiei Balanta:
Barbatul Balanta este perfect pentru casatorie. Stie sa isi arate sentimentele, sa fie in acelasi timp amant, prieten si sot. Balantele sunt persoane sociabile, amabile, comunicative, atente dar nu stralucesc cand vine vorba de loilalitate conjugala. Nimeni nu e perfect nu-i asa?

Celelalte semne astrologice nu reusesc sa inteleaga succesul Balantei printre femei. Chiar daca Balanta nu se bucura de frumusetea Leului, banii Capricornului, afectiunea Racului, onestitatea Fecioarei, inteligenta Gemenilor, barbatul Balanta reuseste in situatiile in care ceilalti esueaza. Chiar daca Balanta reprezinta simbolul echilibrului, este un semn destul de instabil deoarece este mereu in cautarea echilibrului perfect. Balantele sunt sensibile si vulberabile la frumusetea fizica de aceea, partenerul Balantei trebuie sa fie atent la aspectul sau fizic.

Balantele dau dovada de superficialitate in alegerea amantei. Balantele urasc plictiseala de aceea isi inseala partenera de viata.

Infidelitatea zodiei Varsator:
Varsatorul este un individ rational si afectuos care pune mare pret pe prietenie. Se contrazic mereu cu ceilalti si pot face o multime de compromisuri. Varsatorii nu suporta casatoria monotona sau casatoria cu un partener posesiv si gelos. Varsatorul cauta femei inteligente si simpatice, independente cu care poate sa fie prieten.

Contrar celorlate semne de aer, Balanta si Gemeni, Varsatorul este destul de fidel si stabil. Varsatorului ii este destul de greu sa-si exprime sentimentele prin cuvinte de aceea prefera sa si le exprime prin intermediul actiunilor si gesturilor. Varsatorul nu este o persoana romantica, nu are inhibitii, nu este gelos sau posesiv, respecta intotdeauna libertatea partenerului sau.

Varsatorul se numara printre acei barbati care tolereaza infidelitatea partenerei sale si isi continua relatia cu aceasta fara probleme si fara reprosuri chiar daca tocmai din cauza acestei atitudini risca sa fie tradat din nou.

Barbatul Varsator nu se casatoreste decat atunci cand este 100% sigur de sentimentele sale dar divorteaza foarte usor cand atmosfera care domneste in casa sa nu mai este pe placul sau, sau cand este criticat.

Ti-a placut? Share la prieteni

Alte articole astrologice: