Ce floare esti in zodiacul floral?

In principiu, zodiacul floral este caracteristic femeilor, dar prin extensie, si barbatii se pot regasi in descrierile de aici. Caracteristicile zodiacale ale florilor se obtin pe baza zilei de nastere. Tu ce floare esti?

Daca ziua ta de nastere este 1,10, 19 sau 28 esti Floarea Soarelui:
Autoritatea ta naturala si energia ta sunt extrem de apreciate. Simpatica, gasesti solutii chiar si la cele mai grave probleme. Din punct de vedere sentimental, nu iti asculta inima care este mult prea generoasa. Ai tendinta sa atragi barbatii cu un caracter slab.

Daca ziua ta de nastere este 2,11, 20 sau 29 esti Bujor:
Esti o persoana fidela si tenace, uneori rigida si incapatanata. Tii mult la bunurile materiale. Ai nevoie sa fii in contact cu natura pentru a-ti reincarca bateriile. Ai nevoie de un partener de viata ca de oxigen. Acesta devine pentru tine centrul universului. Atentie: ai tendinta sa-ti consideri partenerul proprietatea ta. Da-i putina libertate.

Daca ziua ta de nastere este 3,12, 21 sau 30 esti Mazariche parfumata:
Esti o persoana curioasa, te intereseaza totul. Iti place tot ce misca, animatia, schimbarea. Nu iti plac regulile stricte. Libertatea este lucrul de care ai nevoie. Partenerul tau trebuie sa inventeze mereu cate ceva ca sa te impresioneze. Vesela si cocheta, niciun barbat nu poate fi sigur de fidelitatea ta.

Daca ziua ta de nastere este 4,13, 22 sau 31 esti Albastrea:
Fiabila si directa, esti o prietena fidela. Deoarece ai mai mereu dreptate, ai tendinta sa te supraestimezi si sa-ti sustii cu tarie parerile. In viata de cuplu vor fi cateva probleme din cauza ca iti este greu sa-ti exprimi sentimentele. Esti o partenera fidela.

Daca ziua ta de nastere este 5, 14 sau 23 esti Iris:
Dinamica, inteligenta si deschisa, te adaptezi in orice situatie. Esti amuzanta si conviviala. Iti plac placerile senzuale, cuvintele seducatoare. Partenerul tau trebuie sa fie un bun orator, altfel te plictisesti langa el.

Daca ziua ta de nastere este 6, 15 sau 24 esti Mac:
Fina si sensibila, ai capacitatea de a ghici gandurile si sentimentele celorlalti. Organizarea vietii persoanale nu este unul din punctele tale forte. Din punct de vedere sentimental, esti in cautarea printului pe cal alb. Din pacate, abia cea de-a treia casatorie va fi reusita.

Daca ziua ta de nastere este 7, 16 sau 25 esti Orhidee:
Sensibila, iti este greu sa suporti nedreptatile. Adori calatoriile deoarece esti o persoana curioasa. Esti capabila sa iubesti profund si nu esti dispusa sa faci compromisuri in viata de cuplu. Daca simti ca ti-ai gasit jumatatea, esti capabila sa fii fidela si sa te adaptezi nevoilor acestuia.

Daca ziua ta de nastere este 8, 17 sau 26 esti Margareta:
Esti o persoana curajoasa si modesta. Iti aperi ideile cu fervoare. Ai putini prieteni, dar acestia sunt prieteni adevarati. In a doua jumatate a vietii iti vei gasi sufletul pereche. Pentru tine tandretea este mai importanta decat sexul.

Daca ziua ta de nastere este 9, 18 sau 27 esti Trandafir:
Curajoasa si pasionala, te consacri marilor cauze. Experientele numeroase de viata prin care ai trecut te-au calit si ti-au intarit personalitatea. Iti este cam greu sa fii fidela. Ai tendinta sa-ti neglijezi partenerul deoarece te implici intr-o multime de alte activitati.

Ti-a placut? Share la prieteni

Alte articole astrologice: