Semnele astrologice si Kama Sutra

Daca fiecare semn astrologic poseda propria sa trasatura de caracter si propriul sau fel de a fi, acestea au si pozitiile lor sexuale favorite. Ei bine, da. Semnul astrologic spune mai multe despre noi si sexualitatea noastra decat ne-am dori.

Berbecul si Kamasutra: Un semn care iubeste actiunea directa si dinamica. Nu este regele preludiului, vrea sa mearga direct la tinta. Ce pozitii trebuie incercate – cea a Balansoarului sau doggy style.

Taurul si Kamasutra: Un semn care iubeste sa nu se grabeasca cu masajele, cu atingerile si mai ales cu preludiul. Cu cat este mai lung, cu atat mai bine. Ce pozitii trebuie incercate- Andromaca.

Gemenii si Kamasutra: Dotati cu un libido rezonabil, nativii acestui gen prefera limbajul corporal. A face dragoste prin intermediul cuvintelor este ideal pentru ei. Ce pozitii trebuie incercate- pozitia denumita « larg deschisa ».

Racul si Kamasutra: Nativii acestei zodii au un libido care se schimba in functie de mediu si de vreme. Locurile de privilegiat- baia, datorita contactului cu apa sau bucataria. Ce pozitii trebuie incercate- pozitia misionarului. Un mare clasic care merita sa fie incercat.

Leul si Kamasutra: Leii sunt niste persoane active si dominatoare, sunt foarte stimulate de focul semineului si de soare. In acele momente felina care doarme in ei se trezeste incet-incet. Ce pozitii trebuie incercate- pozitia elefantului.

Leul si Kamasutra: Aceste persoane fac rar primul pas de teama sa nu dea gres, sa nu fie la inaltime. Locuri de privilegiat – solul sau biroul. Ce pozitii trebuie incercate- pozitia linguritei.

Balanta si Kamasutra: Sunt niste nativi care nu iubesc pozitiile dificile, nici violenta. Simt nevoia sa fie dominati doar de partenerii lor. Ce pozitii trebuie incercate- pozitia Lotusului.

Scorpionul si Kamasutra: Niste nativi care iubesc situatiile extreme si care vor mereu mai mult. Vor ca placerile lor sa fie indeplinite imediat. Ce pozitii trebuie incercate- in picioare, sprijiniti de perete.

Sagetatorul si Kamasutra: Sunt preocupati sa ofere mai mult placere decat sa o primeasca. Un semn care stie sa imbine buna dispozitie si sexualitatea. Ce pozitii trebuie incercate- faimoasa pozitie pe care o stie toata lumea – 69.

Capricornul si Kamasutra:
Iubesc sa se lase purtati de un preludiu lung dar o data lansati, sunt niste asi in competitii. Ce pozitii trebuie incercate- cea a misionarului, o valoare sigura ca si in cazul Racului.

Varsatorul si Kamasutra: Nu sunt adeptii unei sexualitati directe, fara tandrete si romantism. Ce pozitii trebuie incercate- cea a linguritei.

Pestii si Kamasutra: Trebuie sa se obisnuiasca cu locul si partenerul pentru a se abandona de tot. Ce pozitii trebuie incercate- antilopa.

Ti-a placut? Share la prieteni

Alte articole astrologice: