Cat de gelos esti in functie de semnul astrologic?

Chiar daca gelozia este un sentiment uman, aceasta este mai mult sau mai putin prezenta in vietile noastre in functie de semnul astrologic in care ne-am nascut. Afla cat esti de gelos in functie de semnul astrologic.

Berbec
Berbecul este un gelos recunoscut. Poate nu este atat de gelos incat sa ii otraveasca viata de zi cu zi a partenerului de viata insa este extrem de impulsiv. Aceasta impulsivitate a Berbecului s-ar putea manifesta sub forma geloziei.

Taur
Mai mult decat gelos, Taurul este un posesiv. Acest lucru este evident atat in viata sa afectiva cat si in celelalte sectoare ale vietii. Astfel, in momentul in care se angajeaza intr-o relatie amoroasa, isi pune toate sperantele in relatia respectiva.

Gemeni
Gemenii sunt independenti, cerebrali si prefera sa stea departe de conflicte. Astfel, daca nu este gelos, asteapta acelasi lucru din partea partenerului de viata. Insa acest lucru nu inseamna ca este un indiferent.

Rac
Gelozia Racului s-ar putea explica printr-o lipsa de incredere in sine. Racul nu are o natura geloasa insa simte nevoia sa se simta in siguranta, are nevoie de atentie si de dovezi de iubire pentru a se simti in perfect echilibru.

Leu
Leul nu este un gelos, este un posesiv. Pasional, Leului ii place sa domine, are nevoie sa se simta mandru in bratele fiintei iubite. In cazul Leului, gelozia este un joc simpatic.

Fecioara
Fecioara se arata geloasa doar cand este pusa in fata faptului implinit. Fecioara analizeaza fiecare lucru in parte si se gandeste bine intotdeauna inainte de a actiona.

Balanta

Balanta este mai degraba toleranta decat geloasa. Toleranta este principala calitate a Balantei, drept urmare nu putem afirma ca Balanta este o persoana geloasa.

Scorpion
Chiar daca are tendinta sa fie gelos, nu trebuie sa uitam ca Scorpionul este exclusiv. Are nevoie sa se simta in siguranta dar si sa domine. Cand pierde controlul asupra situatiei, se poate dovedi a fi excesiv.

Sagetator
Sagetatorul este gelos doar in anumite momente. Isi iubeste propria libertate insa isi ofera increderea persoanei iubite. Gelozia se manifesta la el cand nu se mai simte bine in relatia respectiva, nu o trasatura de caracter.

Capricorn
Gelozia este adesea reflectul unei lipse de incredere in sine (sau in celalalt). Capricornul face o adevarata arta din stapanirea sentimentelor si le arata foarte rar.

Varsator
Am putea considera o persoana libera ca pasarea cerului geloasa? Am fi tentati sa spunem Nu insa Varsatorul are tendinta sa isi piarda increderea in iubire.

Pesti
Pestele este gelos doar in momentele in care nu se simte confortabil. Scenele de gelozie apar doar cand isi simte relatia in pericol.

Ti-a placut? Share la prieteni

Alte articole astrologice: