Preconizeaza care va fi viata ta amoroasa

Daca nu esti astrolog si nici nu citesti in cartile de Tarot, cea mai buna cale pentru a afla ce se intampla in viata ta amoroasa este sa inveti sa iti citesti propria configurare a astrelor

Daca nu esti astrolog si nici nu citesti in cartile de Tarot, cea mai buna cale pentru a afla ce se intampla in viata ta amoroasa este sa inveti sa iti citesti propria configurare a astrelor si pe cea a potentialilor parteneri. Insa acesta este un talent destul de inselator, pe care putini il au. Insa te vom ajuta sa cunosti elementele de baza.

Mai intai, trebuie sa faci rost de un ephemeris – o carte care contine tabele ce iti indica unde se vor afla corpurile ceresti intr-o anumita zi. Sau daca alegi cartile de Tarot, gaseste un set de carti clare pentru tine. Nu te opri la un ephemeris sau la un set de carti decat atunci cand gasesti unul pe care sa il intelegi cu inima si mintea. Este important sa te simti confortabil cu instrumentele pe care le folosesti.

Daca nu ai incredere in abilitatile proprii, apeleaza la un astrolog care sa iti contureze harta sau la un cititor in carti – si sa nu ai retineri. Chiar daca esti familiarizat cu astrologia sau tarotul, este greu sa iti citesti propria harta sau carti. Poti fi si sceptic – insa este bine sa ai incredere ca va functiona.

Pregateste-te: fie vei vedea de ce anume iti este teama, fie ceea ce speri. Un cititor bun isi va da seama cine esti imediat cum incepi sa vorbesti pe baza doar a primei carti trase, iar un astrolog calificat va putea face atat analiza sinastriei (horoscopul cuplului) cat si harta compozita.

care este diferenta? Ei bine, sinastria compara si contrasteaza. In principiu, iti spune modul in care harta ta, ce contine toate energiile tale volatile, va afecta chimic o alta persoana. Pe de alta parte, harta compozita se numeste alchimie. Este un amestec magic a celor doua persoane care in final formeaza o harta extrem de clara.

Hartile compozite descriu relatia in sine, lucru foarte util atunci cand incerci sa decizi cum sa procedezi cu persoana iubita – sau daca abia v-ati cunoscut, daca are rost sa continui. Compararea compozitului cu oricare din hartile de la nastere iti spune si daca unul dintre voi se simte mai bine si este mai fericit decat celalalt – un alt astro-instrument minunat care este bine de avut la indemana.

Urmatoarea reprezinta un raspuns oarecum generic din punct de vedere astrologic, insa care de regula functioneaza – cel putin la inceput. Daca toate celelalte dau gres, afla in ce zodie se afla Venusul tau, apoi al partenerului. Apoi ganditi-va ce parere aveti despre ce se intampla in ceruri.

Citirea in cartile de Tarot iti va comunica acelasi lucru, dar intr-un alt mod. Unele carti apar din cauza modului in care le tai sau le amesteci. Teoria din spatele acestor evenimente se numeste sincronicitate – nimic nu se intampla pana cand nu se indeplinesc toate conditiile – si are sens pentru orice tip de ghicire.

Chiar daca nu obtii raspunsurile pe care le cauti de la astrolog sau cititorul in carti, ai in vedere ca toate interpretarile realizate de persoane experimentate sunt de folos si te pot face sa te gandesti la ce iti doresti cu adevarat si cum poti obtine. Gandeste-te serios la ce ti se spune la aceste citiri – si ai incredere ca in cele din urma ceea ce vad te va ajuta in viata.

Ti-a placut? Share la prieteni

Alte articole astrologice: