Alege animalul de companie in functie de zodie

Conform unor astrologi, influenta planetelor si a astrologiei asupra oamenilor s-ar putea face resimtita si in alegerea animalului de companie.

Berbec:
Berbecii sunt niste persoane ocupate, cu o personalitate puternica. Au nevoie de un animal in concordanta cu hiperactivitatea lor. Ciobanescul german este animalul perfect de companie pentru Berbeci dar si Border Collie.

Taur:
Taurul…nonsalant, lenes, lent, incapatanat…defecte? Nu, pur si simplu niste stari de spirit, un ritm, o filozofie de viata. Un Brac spaniol sau un Basset Hound il vor incanta pe Taur prin atitudinea lor Zen.

Gemeni:
Animalul de companie trebuie sa fie pentru Gemeni un aliat: calm, adaptabil si plin de dragoste. Un Beagle sau un Labrador Retriever vor satisface aceste cerinte.

Rac:
Tactili, Racii au nevoie de un caine care sa le ofere afectiune fara margini. Golden Retriever sau Bulldog, sunt doua rase de caini ce ii vor oferi Racului afectiunea dorita. Dar si pisica Persana, o mica pufosenie poate face acest lucru.

Leu:
Leii adora sa fie in centrul atentiei, adora sa fie priviti si admirati, sa fie orginali. Prefera un caine din rasa Setter englez sau chiar un păianjen.

Fecioara:
Fecioarele au o personalitate nobila. Singurul animal de companie care se ridica la inaltimea personalitatii lor este pisica birmaneza.

Balanta:
Balanta este sinonima cu echilibrul. Ti se potriveste ca animal de companie cea mai populara rasa de caini din lume: pudelul.

Scorpionul:
Extrovertiti, Scorpionii iubesc insolitul. Animalul lor de companie trebuie sa fie original si rar. Rase de caini precum Puli Dog sau de pisici precum Sphynx (cea fără blană) sau un Scorpion, de ce nu?

Sagetator:
Sagetatorul este aventurier, nu ii place rutina. Are deci nevoie de un animal reactiv si energic. Fie un caine mai mic de tip Bichon, fie un caine mare de tip Rottweiler, Sagetatorul are nevoie de un animal care stie sa urmeze ritmul.

Capricorn:
Capricornul va opta din instinct pentru un Husky sau un Schnauzer. Niste caini capabili sa asculte ordinele si sa-si asculte stapanul.

Varsator:
Generozitatea ii caracterizeaza pe Varsatori. Alege un Ogar caruia sa-i oferi afectiunea ta.

Pesti:
Pisica este cel mai bun prieten al Pestilor. Aceasta ii ajuta sa scape de stres. Ca si caine pot opta pentru un Chow Chow.

Ti-a placut? Share la prieteni

Alte articole astrologice: