7 vise comune si semnificatia acestora

Majoritatea viselor noastre sunt bazate pe teme frecvente. Haideti sa vedem cateva din acestea si semnificatia pe care le-o ofera psihanalistii.

Daca visezi ca esti urmarit/a:
Este unul din cele mai comune vise. Acesta indica, in general, o amenintare ascunsa, existenta in viata ta. Poate fi vorba despre o persoana care te ameninta sau despre o emotie puternica de care nu reusesti sa scapi.

Daca visezi ca ai intarziat la un eveniment important:
Acest vis poate indica regretul unei ocazii ratate, incapacitatea de a intalni o persoana sau dorinta de a te retrage.

Daca te visezi gol/goala:
Freud a interpretat acest vis drept o pulsiune sexuala reprimata. Dar, partea cea mai importanta a acestui vis consta in senzatiile pe care le implica. Te trezesti, dintr-o data expus, vulnerabil si jenat. Incearca sa-ti amintesti cine te vede in vis gol/goala, ce parte a corpului este mai expusa, cum reactionezi.

Daca te visezi cazand:
Senzatia de cadere indica un sentiment de insecuritate si lipsa de sustinere. In ce situatie ai cazut? Cine te-a dezamagit? Acest tip de vis se afla in stransa legatura cu sentimentul de izolare, cu lipsa de sustinere sau de afectiune, sau de impresia ca succesul te ocoleste.

Daca visezi ca zbori:

Zborul reprezinta ambitiile tale. Zbori usor sau incerci sa zbori dar esuezi? Zbori sus? Daca incerci sa zbori si nu reusesti inseamna ca esti prea ambitios.

Daca visezi ca-ti pierzi dintii:
Zambetul nostru este oglinda sufletului. Acest vis poate indica un sentiment de insecuritate cu privire la aspectul tau fizic sau teama de nu putea realiza un act sexual. Ne folosim dintii pentru a musca, pentru a mesteca. Pierderea lor poate semnifica pierderea puterii sau teama de imbatranire.

Daca visezi sarpe:

Serpii pot insemna o amenintare ascunsa. Serpii isi schimba pielea deci pot semnifica reinnoire si transformare. Acest lucru poate fi infricosator deoarece majoritatea oamenilor se tem de schimbare.

Daca visul tau nu se regaseste printre cele enumerate, te invitam sa vizitezi sectiunea dedicata interpretarii viselor: Vise.Zodiac24.ro

Ti-a placut? Share la prieteni

Alte articole astrologice: