Indicii ca nu poti avea incredere in el

Partenerul tau are o figura inexpresiva si iti este greu sa iti dai seama cand minte sau nu poti detecta cand te inseala? Nu iti fa griji. Fiecare zodie are „o cheie” cu ajutorul careia poti afla cand nu este sincer...

Partenerul tau are o figura inexpresiva si iti este greu sa iti dai seama cand minte sau nu poti detecta cand te inseala? Nu iti fa griji. Fiecare zodie are „o cheie” cu ajutorul careia poti afla cand nu este sincer.

Berbec: Negare? Barbatul nativ in zodia Berbec are o atitudine agresiva cand confrunta acuzatii de care se face vinovat. Asadar, daca partenerul tau se supara in loc sa alunge indoielile prin amuzament, probabil ca tu ai motive sa fii furioasa.

Taur: In mod normal sigur pe sine, nativul Taur isi va arata nesiguranta daca minte sau iti ascunde ceva. Daca gelozia incepe sa isi arate chioul urat, sa nu crezi ca este dragut. Este un simptom al unor probleme ascunse pe care partenerul tau Taur sa nu le cunosti.

Gemeni: „Nu te uita peste urmaul meu!” Trebuie sa devii suspicioasa daca incepi brusc sa auzi asa ceva de la pertanerul tau, nativ in Gemeni. In mod normal liber cu informatiile, nativul in Gemeni ascunde doar un lucru care se merita sa fie ascuns.

Rac: Nativul Rac este multumit atunci cand isi petrece suficient timp cu partenerul, insa daca brusc devine distant, atunci iti ascunde ceva. Racului nu ii place sa isi petreaca mult timp singur, asa ca l-ar putea petrece cu altcineva.

Leu: Nativul Leu poate sa inceapa sa controleze sau sa argumenteze intr-o relatie pentru a atrage atentia de la indiscretiile sale. Asada, daca incepe certuri si iti spune ce poti si ce nu poti face in timpul tau, acesta este un scenariu pentru a acoperi ceva ce face el.

Fecioara: „Nu imi pasa. Fa ce vrei tu.” Partenerul Fecioara este in mod normal foarte sensibil si afectuos, insa cand are ceva de ascuns, el face aceast lucru prin indepartarea emotiei din vocea sa si din conversatii. Trebuie sa fii suspicioasa daca brsuc devine mai rece.

Balanta: „De ce nu ai incredere in mine?” Partenerul Balanta se pricepe foarte bine sa minta atunci cand simte ca trebuie sa o faca. Balanta apeleaza la manipulare emotionala pentru a-si face partenerul sa simta ca este o persoana groaznica doar pentru ca a adus in discutie subiectul unei posibile inselari.

Scorpion: Barbatul Scoprion care are ceva de ascuns poate deveni foarte neplacut. Daca incepe brusc sa faca unele comentarii crude legate de inteligenta sau aaspectul tau, poti fi sigura ca foloseste manipularea rautacioasa pentru a-ti distrage atentia dela propriile fapte ticaloase.

Sagetator: Neatentul barbat Sagetator lasa indicii clare legate de viata sa. Poate schimba putin povestea de fiecare data cand il intrebi. Daca te inseala, poti gasi numere de telefon sau chiar haine ale altor femei lasate prin casa.

Capricorn: „Tu m-ai determinat sa fac asta!” Cand barbatul Capricorn inseala, incepe sa joace jocul vinei. Daca il prinzi cu minciuna, va incerca sa dea vina pe tine. Daca nu a fost prins deocamdata, va avea un comportament prin care denota mai putina incredere in tine.

Varsator: Barbatul Varsator care minte poate fi foarte convingator deoarece poate ramane extrem de calm si te poate minti in fata. Insa pentru a face asta, trebuie sa se detaseze emotional, acesta fiind un indiciu ca ceva nu este in regula. Va incerca sa apeleze la partea rationala mai mult decat la cea emotionala.

Pesti: Barbatul nativ in Pesti are o constiinta care il va da de gol atunci cand minte. Cand il vezi ca brusc depune prea mult efort pentru tine, din senin, de exemplu se ofera sa iti cumpere lucruri sau sa indeplineasca sarcini dificile, motivul poate fi faptul ca se simte vinovat.

Ti-a placut? Share la prieteni

Alte articole astrologice: