Horoscop chinezesc 2014: Anul calului de lemn

Anul 2014 este anul calului de lemn in zodiacul chinezesc. Zodiac24.ro va anunta ca anul 2014 va fi un an important si decisiv, atat pe plan personal, cat si in cariera. Calul are un caracter destul de imprevizibil, iar anul care urmeaza este dedicat perfectionarii fiecarui domeniu din viata omului. De asemenea, acest an este si anul dezvoltarii personale si al incercarilor. Persoanele care se adapteaza usor la schimbari se vor bucura de evenimentele care vor urma in anul 2014.

Calul, ca si animal, are un simt deosebit pentru dreptate, este foarte intelept si intuitiv. In acest an, persoanele cinstite si sincere vor fi cele care se vor bucura de noroc in toate domeniile vietii. Pe de alta parte, persoanele mincinoase, incorecte sau profitoare vor suporta vremurile grele ale anului 2014. Pe langa probleme financiare, acest an le va aduce rupturi in relatiile de prietenie, parteneriat si dragoste.

Aceasta soarta trista poate fi evitata doar printr-o schimbare radicala din interior. Calul nu este razbunator, dar acesta lupta intodeauna pentru dreptate.
Daca va va parea sincer rau pentru rautatile facute, el nu va cauta sa se razbune, ci dimpotriva va incerca sa va ajute.

Desi evenimentele nu se vor desfasura cu rapiditate, evolutia lucrurilor va fi destul de rapida si imprevizibila, iar unele momente s-ar putea sa ia o intorsatura de-a dreptul periculoasa. Lentoarea aparenta a Calului este destul de vicleana – niciodata nu stii cand o va lua din loc. Trebuie sa castigi bunavointa Calului si o poti face doar prin munca perseverenta si actiuni bine gandite. De asemenea, noi te indemnam sa tii cont de faptul ca stapanul anului are propria lui opinie si nu suporta sfaturile altora, mai ales daca acestea se impun.

Horoscopul pentru anul 2014 din zodiacul chinezesc va dezamagi persoanele care sunt prea impulsive si emotive. Calul nu iubeste actiunile negandite, dictate de dorinta de moment. Anul 2014 este un an favorabil pentru studii si performanta in cariera. Cunostintele noi vor deveni un bonus suplimentar in cariera si va vor permite sa va extindeti considerabil perspectivele viitorului profesional.

Totodata, anul 2014 este anul economiilot si este indicat sa evitati cheltuielile inutile. Sunteti nevoiti sa va planificati foarte atent bugetele. De asemenea, este foarte bine daca veti face anumite acte de caritate si ii veti ajuta pe cei nevoiasi.

Pe partea sentimentala, Calul sustine doar relatiile serioase, bazate pe iubire reciproca. Casniciile care nu sunt bazate pe dragoste sunt sortite destramarii in anul 2014. De asemenea, va fi destul de greu pentru cei care se joaca cu sentimentele altora, manipuleaza relatiile sau se comporta usuratic.

In concluzie, conform zodiacului chinezesc, vor avea de castigat doar persoanele bune si iubitoare.

Ti-a placut? Share la prieteni

Alte articole astrologice: