In ce zodie este nascut sufletul tau pereche?

Vrei sa stii in ce semn al zodiacului este nascut sufletul tau pereche? Astrologia cuprinde o serie de date care iti sugereaza ce alegere ar trebui sa faci pe plan sentimental pentru ca sa fii feriicta din toate punctele de vedere cu partenerul tau de cuplu.

Berbec. Din cauza exigentelor ridicate in viata ai nevoie ca partnerul tau de cuplu sa gandeasca la fel ca tine si sa aiba aceleasi principii de viata. Esti atrasa de personalitatile forte, solide si extrem de ambitioase. Din aceste motive, partnerul tau ideal este unul din zodia Leu. Este singurul nativ care are toate aceste calitati. Dar iti poti incerca norocul si cu un nativ din Gemeni.

Taur. Iti cauti un partener de viata stabil, respinsabil, curtezan si cel putin la fel de practic ca si tine. Este important pentru tine sa stii ca te poti baza pe el tot timpul dar si pe valorile sale de viata. Un nativ din zodia Fecioara ar fi partenerul tau ideal care te poate completa perfect. Te poti intelege la fel de bine cu un Taur sau cu un Capricorn.

Gemeni.
Daca esti in cautarea sufletului pereche, trebuie sa iti cauti neaparat un nativ din zodia Balanta. Nevoia ta constanta de comunicare, carisma si pasiunea pentru toate lucrurile frumoase din viata se potrivesc de minune cu personalitatea unui nativ din zodia Balanta. Un alt nativ compatibil – Fecioara.

Rac.
Sensibila si vulnerabila, foarte atasata de familie, ai nevoie de un partener care sa stie sa te protejeze si sa iti dea afectiunea de care ai nevoie. Nativul din zodia Pesti este foarte spiritual si atent la nevoile tale. Te intelegi bine insa si cu un nativ din zodia Taur.

Leu. Sufletul tau pereche este fara indoiala nascut sub semnul Berbec. Acesti indivizi au aceleasi nevoi ca si tine, sunt fideli si gata mereu sa isi arate sentimentele pe care le au pentru tine. Un alt partener ideal pentru tine este cel din semnul Sagetator.

Fecioara. Ce te-ar putea completa reciproc mai mult decat un alt nativ din zodia Fecioara care sa inteleaga perfect modul tau de viata? Impreuna puteti forma un cuplu pragmatic, meticulos, obsedat de detalii, responsabil si realist. Un alt partener ideal pentru tine este Capricornul.

Balanta. Esti in cautare de atentie constanta, de afectiune, de comunicare si de generozitate. In consecinta, partenerul tau trebuie sa fie un nativ din zodia Gemeni insa esti compatibila si cu Leul.

Scorpion. Deoarece ai un caracter dominant si puternic, te poti intleege foarte bine cu un nativ din zodia Pesti dar la fel de bine te poti intelege si cu un Rac.

Sagetator. Ai nevoie de provocari, de sare si de piper, deoarece tu nu incetezi niciodata sa te joci. Din aceste motive, Leul ar fi un partener ideal pentru tine. Iti poti acorda si o sansa la fericire si alaturi de un Berbec.

Capricorn. Exigenta si perfectionista nativa din zodia Capricorn are nevoie de un partener care sa fie pe aceeasi lungime de unda cu ea. Partenerul trebuie sa aiba si simtul umorului si sa stie cum sa iasa dintr-o situatie dificila. Partenerul ideal poate sa fie o Fecioara. Esti compatibila si cu un Taur insa.

Varsator.
Esti visatoare si perfectionista. Iti schimbi starea de dispozitie foarte repede deci ai nevoie de un partener care sa iti ofere stabilitate si siguranta – un alt Varsator sau un nativ din Gemeni.

Pesti. Vei gasi pacea alaturi de un Rac care va fi mereu gata sa iti ofere multa atentie si afectiune. Te intelegi la fel de bine si cu un nativ din zodia Scorpion.

Ti-a placut? Share la prieteni

Alte articole astrologice: