Zodia ta isi celebreaza feminitatea

Fiecare semn astrologic reprezinta un aspect si o parte din femeia cosmica. Descopera-ti propria feminitate si completeaz-o pentru a deveni femeia ideala. Citeste acest articol!

Berbec
Dinamica si curajoasa, femeia Berbec reprezinta intitiativa si energia. Feminitatea femeii Berbec demonstreaza o inocenta pura si o prospetime clara si luminoasa.

Taur
Femeia Taur beneficiaza din plin de voluptate si de senzualitate. Calma, rabdatoare si increzatoare in fortele proprii, femeia Taur reprezinta feminitatea in felul sau venusian de a fi.

Gemeni
Feminitatea reprezentantelor de sex feminin din zodia Gemeni este fermecatoare si joviala. Femeia Gemeni are o capacitate dezvoltata de a se adapta tuturor situatiilor, vrea sa fie mereu in miscare.

Rac

Feminitatea femeilor Rac este blanda si materna chiar daca aceasta nu are inca copii. Femeia Rac este o persoana sensibila si devotata atat casei cat si partenerului de viata care se poate declara norocos sa aiba o astfel de femeie alaturi.

Leu
Leul reprezinta feminitatea pura si originala. Ca o adevarata vedeta, femeia Leu manifesta independenta, generozitate si pasiune.

Fecioara

Feminitatea ii confera Fecioarei calitatea puritatii si a curateniei sufletesti. Femeia Fecioara este o persoana dedicata, care are discernamant si stie sa faca diferenta dintre bine si rau.

Balanta

Femeia Balanta reprezinta frumusetea, armonia si amabilitatea. Femeia Balanta este o persoana a carei calitati artistice sunt dezvoltate in mod natural, aceasta aratandu-si intotdeauna feminitatea partenerului.

Scorpion
Contrar femeilor din celelalte zodii, femeia Scorpion reprezinta intensitatea si misterul Femeii Cosmice. Este o persoana careia ii place sa-si arate feminitatea, careia ii place enorm pasiunea.

Sagetator
Femeia Sagetator este nevoita sa-si arate feminitatea celorlalte femei, trebuie sa le invete sa fie independente, sa iubeasca natura si adevarul, sa se dedice in totalitate familiei.

Capricorn
Femeia Capricorn este o persoana nobila, serioasa si responsabila. Femeia Capricorn stie sa se descurce in absolut orice situatie, prin propriile sale mijloace.

Varsator

Femeia Varsator inseamna energie, altruism si universalitate. Este o persoana plina de idei si este de o inocenta angelica.

Pesti
Feminitatea Pestilor este discreta, visatoare si dulce. Principala calitate a femeii Pesti este sacrificiul. Senzualitatea si pasiunea Pestelui o transforma pe aceasta intr-o fiinta de neuitat.

Ti-a placut? Share la prieteni

Alte articole astrologice: