Cuplurile din aceeasi zodie sunt compatibile?

Afla daca cuplurile din aceeasi zodie sunt compatibile. Compatibilitatea intre parteneri din aceeasi zodie. Vezi care este compatibilitatea ta cu partenerul din aceeasi zodie

Te intrebi cat de compatibil esti cu cineva care are acelasi Semn al Soarelui ca si tine? Afla acum...
Cuplurile ale caror parteneri au aceeasi zodie pot fi o pereche de rai sau iadul pe pamant. Chiar daca sunteti la fel, va veti vedea unele dintre cele mai bune si cele mai rele calitati in partener. Desi unele perechi sunt in mod natural mai compatibile decat altele, in cele din urma va depinde de voi sa gasiti rezolvarile la probleme.

Berbec-Berbec: Cand se intalnesc doua Semne de Foc, adeseori se declanseaza o explozie! Partenerii din aceasta zodie pot fi incompatibili daca lasa ca acest lucru sa duca la confruntari repetate. Insa, daca va lasati inspirati de impulsurile celuilalt, parteneriatul poate functiona.

Taur-Taur: O pereche de Tauri poate fi destul de compatibila, insa uneori poate fi sedentara. Aceste doua Semne de Pamant reprezinta stabilitate atunci cand sunt impreuna. Cand apar certuri, cu siguranta ele apar din cauza banilor sau al unui alt lucru ce ar putea cauza dezechilibru.

Gemeni-Gemeni: O aventura intre doi nativi in zodia Gemenilor poate fi un vartej de discutii pasionale si aventuri. Cu toate acestea, compatibilitatea este o problema pe termen lung. Fara un semn stabil care sa ii lege, cei doi au tendinta de a se indeparta atunci cand unul sau celalalt se plictiseste.

Rac-Rac: O astfel de preche poate fi compatibila numai daca fiecare invata sa aprecieze faptul ca are un partener sensibil. Emotionalul poate prelua controlul intr-o relatie intre doi Raci. Cand aceste relatii esueaza, adeseori se incheie cu o izbucnire de lacrimi.

Leu-Leu: O relatie intre doi Lei poate fi incompatibila doar pentru ca unul sau celalalt simte nevoia sa preia controlul mereu. Aceasta putere poate fi schimbata de la unul la altul un timp, insa egalitatea adevarata este rara in aceasta combinatie exploziva.

Fecioara-Fecioara: Un astfel de cuplu poate fi perechea ideala. Fiecare are asteptari inalte cu privire la celalalt. Iar acest lucru poate duce uneori la cearta, insa de cele mai multe ori cei doi se sprijina unul pe altul pentru a fi oameni mai buni. Reusiti sa va slefuiti unul pe celalalt.

Balanta-Balanta: O pereche formata din doua Balante poate functiona numai daca ambii invata sa isi aleaga bataliile. Ironic, fiecare doreste armonie, insa uneori va lasa resentimente sa mocneasca, in loc sa se certe sau se va lega de fiecare detaliu deranjant. Compatibilitatea depinde de constientizarea acestui lucru.

Scorpion-Scorpion: Desi doi Scorpioni se pot indragosti foarte repede unul de celalalt, relatia ar putea fi incompatibila inca de la inceput deoarece vor exista frecvent certuri si rascoale. Cei doi pot sa faca relatia sa mearga, insa mereu vor exista discutii aprinse intre ei.

Sagetator-Sagetator: Pentru doi Sagetatori este dificil sa ramana impreuna deoarece fiecare este competitiv si adeseori ii este teama de faptul ca celalalt ii stirbeste libertatea. Din fericire, cei doi sunt sinceri unul cu celalalt, lucru care poate atenua incompatibilitatea naturala.

Capricon-Capricorn: O relatie intre doi Capricorni poate rezista o perioada mare de timp, intrucat ambii parteneri stiu ca celalalt are nevoie de o viata in afara relatiei. Respectul fata de munca celuilalt si pentru timpul privat al acestuia poate crea o legatura stransa bazata pe valori impartasite intre cei doi Capricorni.

Varsator-Varsator: In timp ce doi Varsatori pot fi foarte buni prieteni, care se incurajeaza pentru explorarea tintelor individuale, acest lucru poate face ca partenerii sa fie putin egoisti intr-o relatie. Ambii ar putea ignora aspectele emotionale ale relatiei daca nu pot rezolva impreuna problemele.

Pesti-Pesti: O pereche formata din doi nativi Pesti este compatibila la suprafata, insa planuiesc vise impreuna fara a le realiza cu adevarat. Acest lucru poate duce in cele din urma la incompatibilitate. Amandoi trebuie sa va asigurati ca nu va sacrificati pana in punctul in care deveniti plini de resentimente sau inerti.

Ti-a placut? Share la prieteni

Alte articole astrologice: