Visele si culorile

Ai visat o anumita culoare si te-a frapat? Care este aceasta? Ți-a placut culoarea respectiva sau nu? In momentul in care alegem o culoare in mod constient aceasta reflecta starea noastra psihica si exigentele noastre fiziologice dar si simtul nostru estetic. In vis, alegerea unei culori nu tine cont nici de gust, nici de moda. Iata semnificatia culorilor care apar frecvent in visele noastre: albastru, verde, rosu, galben, violet, maro, gri si negru.

Albastru: Albastru reprezinta calmul, pacea, profunzimea sentimentelor, plenitudinea, linistea. Dacă ti-a placut aceasta culoare in vis inseamna ca ai nevoie de odihna, calm si liniste. Daca nu ti-a placut aceasta culoare inseamna ca te afli intr-o stare de agitatie, iti doresti sa iesi dintr-o situatie neplacuta.

Verde: Verdele este culoarea increderii in sine, a tenacitatii, a fermitatii. Daca ti-a placut aceasta culoare in vis, iti doresti sa capeti mai multa incredere in tine, sa te realizezi, sa ai conditii mai bune de viata. Daca nu ti-a placut, nu reusesti sa gasesti forta necesara pentru a trece peste dificultati, cauti sa fugi de probleme.

Rosu: Este culoarea fortei, a erotismului. Daca ti-a placut aceasta culoare in vis inseamna ca vrei sa-ti traiesti viata intens, sa nu ratezi nicio ocazie. Daca nu ti-a placut, esti pe cale sa treci printr-o perioada de epuizare fizica sau morala. Nu-ti suporti slabiciunile care te impiedica sa-ti rezolvi problemele.

Galben: Este culoarea veseliei, a spontaneitatii. Daca ti-a placut aceasta culoare in vis aspiri la schimbare, esti stresata. Daca nu ti-a placut, sperantele tale de reusita au disparut, esti pesimista.

Violet: Este culoarea sensibilitatii, a atractiei spre magie. Daca ti-a placut aceasta culoare in vis, iti lipseste maturitatea si aspiri la un nivel inalt de afectiune. Daca nu ti-a placut aceasta culoare, ai fost dezamagit/a, nu mai ai incredere in tine.

Maro: Culoarea senzualitatii, a relaxarii. Daca ti-a placut aceasta culoare in vis inseamna ca esti optimist/a, linistit/a. Daca nu ti-a placut esti in cautarea unei solutii impotriva anxietatii. Esti in cautarea unei persoane care sa impartaseasca aceleasi idealuri cu tine.

Gri: Este o culoare fara viata. Daca ti-a placut aceasta culoare in vis fugi de orice stimulare sau responsabilitate. Daca nu ti-a placut, vrei sa gusti din toate, refuzi linistea.

Negru: Este negarea oricarei culori, semnifica renuntarea si abandonul. Daca ti-a placut aceasta culoare in vis, te afli intr-o situatie in care totul merge anapoda. Mare grija sa nu iei deciziile nepotrivite. Daca nu ti-a placut totul merge normal, nu vrei sa renunti la nimic, esti stapan/a pe situatie.

Ti-a placut? Share la prieteni

Alte articole astrologice: