Temerile barbatilor in functie de semnul astrologic

Fiecare semn astrologic are punctele sale tari si punctele sale slabe. Descopera temerile care influenteaza semnul astrologic al partenerului tau.

Berbec: Este o persoana puternica si ambitioasa dar careia ii este teama de viteza si de masini. Berbecul isi schimba usor parerea, este o persoana amuzanta care exagereaza in anumite situatii.

Taur: Taurul este o persoana posesiva si geloasa care trebuie sa stie mereu ce face si unde este partenera sa. Ii este teama sa nu fie inselat.

Gemeni: Gemenii sunt persoane comunicative si temerile sale sunt reprezentate de relativitate si falsitate. Gemenii sunt persoane vorbarete care nu stiu sa pastreze un secret deoarece pentru Gemeni realitatea sau lucrurile sunt relative si partiale.

Rac: Temerea cea mai mare a Racului este persecutia. Din cauza sensibilitatii si emotivitatii sale, Racul are impresia ca toate lumea ii vrea raul. Este o persoana distanta si rezervata care critica persoanele din anturajul sau din dorinta de a se apara.

Leu: Temerea Leului este personalitatea sa. Leul vrea sa fie leader, sa fie admirat si respectat. Este o persoana puternica si ambitioasa, dar vulnerabila la complimente si elogii.

Fecioara: Fecioara este perfectionista si curioasa. Principala sa temere este perfectiunea. Fecioara este o persoana care analizeaza fiecare detaliu in parte si este extrem de atenta la igiena si curatenie.

Balanta: Balanta este o persoana inteligenta si echilibrata a carei principale temere este contradictia. Este o persoana care isi doreste sa echilibreze fiecare situatie de aceea, este capabila sa contrazica pe toata lumea. Balanta are mare grija de aspectul sau fizic.

Scorpion: Scorpionul este o persoana misterioasa a carei temere este secretul. Este o persoana puternica care nu-si arata sentimentele sau ideile, poate deveni suspicioasa deoarece are impresia ca lumea vrea sa stie totul despre viata sa personala.

Sagetator: Sagetatorul este o persoana intelectuala care vrea sa pastreze totul pentru el. Este o persoana care reactioneaza repede, care vrea sa-si impresioneze apropiatii prin actiunile sale. In unele cazuri, pentru a-si satisface egoul, Sagetatorul actioneaza fara sa gandeasca.

Capricorn: Capricornul este un muncitor a carei principala temere sunt datoriile. Este o persoana responsabila careia nu ii place sa aiba datorii sau alte responsabilitati de aceea, munceste mult si face tot posibilul pentru a-si atinge obiectivele.

Varsator: Este o persoana moderna si inventiva a carei principala temere este originalitatea. Varsatorul este un intelectual care vrea sa fie la curent cu ultimele tehnologii.

Pesti: Pestii se tem de superstitii deoarece este o persoana visatoare si inventiva. Pestii sunt influentati de lucrurile din jurul lor care le influenteaza si le dirijeaza comportamentul sau atitudinea.

Ti-a placut? Share la prieteni

Alte articole astrologice: