Sunteti meniti sa fiti impreuna?

Adevarul fabulos, bun, rau si urat din spatele „modelelor” nevazute ale legaturii romantice. Inteleptii estici stiu de milenii ca anumiti oameni se cauta unii pe altii si sunt puternic legati...

Adevarul fabulos, bun, rau si urat din spatele „modelelor” nevazute ale legaturii romantice..

Inteleptii estici stiu de milenii ca anumiti oameni se cauta unii pe altii si sunt puternic legati. O „legatura karmica” reprezinta o legatura psihica puternica, daca vrei chimie tangibila, intre doi oameni.
Aceste legaturi pot aparea intre soti, parinti, prieteni, colegi de lucru sau chiar intre un om si animalul sau de companie; si totusi cele care apar intr-o relatie sexuala sau de dragoste pot fi uluitoare.

Exista anumite modele ale dragostei ce pot fi prezize de astrologia chineza. Fiecare dintre cele douasprezece semne animale formeaza modele de relatii cu alte semne. Cand anumite semne se unesc, ele pot fi favorabile sau nefavorabile.

Conjunctia iubitilor din Twilight
In seria Twilight, adolescenta nou aparuta Bella (nascuta in 1978, Kristen Stewart) se indragosteste de colegul Edward (nascut in 1986, Robert Pattinson), un vampir. Doritori sa arunce o privire asupra relatiei lor din afara platourilor de filmare, fanii vor sa afle noutati despre relatia personala. Ei analizeaza limbajul trupului al actorului cu ajutorul pozelor paparazzilor si cumpara mereu reviste in care apar cei doi.

Astrologia chineza ofera un viziune interesanta asupra relatiei acestora. Anul 1978 este anul Calului, iar 1986 al tigrului, ceea ce ii leaga pe cei doi intr-o conjunctie armonioasa sau intr-o relatie sub semnul „triunghiului compatibilitatii”. Tigrul, Calul (si Cainele) formeaza unghiul ambitiei si motivatiei.
Zodiile din nastere aflate la 120 de grade formeaza o societate caracterizata de admiratie reciproca - -se potrivesc asemenea untului de arahide si jeleului si se completeaza in foarte multe moduri.

Alte cupluri celebre aflate sub aceeasi configuratie sunt: Arnold Schwarzenegger (Porc) si Maria Shriver (Capra), Tom Cruise (Tigru) si Katie Holmes (Cal) si Rhea Perlman (Sobolan) si Danny DeVito (Maimuta).

Legaturile sufletului pereche
Doia oameni aflati intr-o relatie extraordinata ca doua suflete pereche sunt cu adevarat legati la nivel karmic si impartasesc legaturi spirituale profunde. Cei care se conecteaza in acest mod au potentialul sarbatoririi nuntii de aur.

Cuplurile clasice care se bucura de o conexiune de acest tip sunt: John Lennon (Dragon) si Yoko Ono (Cocos), Jim Carrey (Bivol) si Jenny McCarthy (Sobolan), Jesse James (Cocos) si Sandra Bullock (Dragon), si Elizabeth Taylor (Maimuta) si Richard Burton (Sarpe).

Legaturi mixte
O legatura mixta de tipul „veste buna/veste proasta” se regaseste la modelul „Peach blossom” sau „love plum”. Legaturile de tipul florilor de piersic sunt responsabile pentru aventuri toride, dragoste de neuitat si „telenovele” romantice.
Doi oameni intr-o relatie de tipul florilor de piersic pot fi impinsi pe varful muntelui dragostei sau pot aluneca pe valea inimilor frante. Johnny Depp si Vanessa Paradis stau sub semnul acestei legaturi astrologice.

Combinatii combative
Zodii in opozitie
In cel mai bun caz, zodiile in opozitie pot „deschide visteria cu bani” unul pentru celalalt si pot fi de ajutor financiar. In cel mai rau caz, zodiile in opozitie directa se resping reciproc datorita unei ciocniri a personalitatilor. Cand doua zodii opuse formeaza o legatura romantica, nu sunt perspective bune ale uniunii.
Zodiile opuse initial sunt atrase unele de celelalte, insa in curand apar tensiuni si probleme. Dintre cuplurile celebre in opozitie amintim: Charlie Sheen (Sarpe) si Denise Richards (Porc) si Whitney Houston (Iepuret)si Bobby Brown (Cocos).

Luptatorii karmici
Dincolo de opozitii sunt zodiile blocate intr-o „lupta karmica” unele cu celelalte. Acestea sunt cele mai nepotrivite combinatii. Indiferent cat de mult incearca cei doi, compromisul pare sa fie ceva de neatins.. Samantha Ronson (Srpe) si Lindsay Lohan (Tigru), Elvis Presley (Caine) si Priscilla Beaulieu (Cocos) respecta acest model.
Iubitii cu aceeasi zodie
Unele combinatii de zodii sunt compatibile, cum ar fi anul Sobolanului – persoane ca Ben Affleck (1972) si Jennifer Garner (1972); insa alte combinatii de zodii nu sunt recomandate, cum ar fi doua femei nascute in anul Cocosului, asa cum sunt Ellen DeGeneres (1969)si Anne Heche (1969).

Ti-a placut? Share la prieteni

Alte articole astrologice: