Sfat pentru indragostitii nascuti sub o stea nenorocoasa

"Astrologic incompatibili" suna ca un diagnostic fatal pentru o relatie. „Cate luni va mai rezista parteneriatul nostru?”, te-ai putea intreba. Daca ai aflat ca pentru voi compatibilitatea celesta nu este una stelara, asta nu inseamna ca sunteti de

"Astrologic incompatibili" suna ca un diagnostic fatal pentru o relatie. "Cate luni va mai rezista parteneriatul nostru?", te-ai putea intreba. Daca ai aflat ca pentru voi compatibilitatea celesta nu este una stelara, asta nu inseamna ca sunteti destinati sa aveti o relatie care in curand se va termina si inca intr-un mod exploziv.

Cu toate acestea probabil ca va trebui sa depuneti mai multe eforturi decat majoritatea cuplurilor pentru a reusi. Fiti curajosi si nu stabiliti o data a expirarii dragostei voastre. Exista trei lucruri pe care le puteti incerca pentru a avea succes impreuna, in ciuda sortii.

1. Transformati slabiciunile in puncte forte, impreuna.
Sapati mai adnac pentru a afla exact motivul pentru care nu sunteti compatibili teoretic. De exemplu, daca amandoi sunteti Semne de Foc, amandoi incapatanati? Lasati acea pasiune pentru dormitor, acolo unde ii este locul! Bucurati-va de pasiune sexuala si faceti o pauza atunci cand va infuriati. Daca amandoi sunteti Semne de Apa, certurile pot duce la melodrame pline de lacrimi, deci mai bine canalizati-va emotiile prin scrierea unor scrisori emotionante in loc sa va manipulati fata in fata. Poate ca ochiul curios al unui Semnde Apa poate fi imblanzit cu vacante romantice in locuri noi! Folositi-va imaginatia pentru ca partile negative sa fie vazute ca pozitive.

2. Maximizati aspectele pozitive.
Cand lucrurile devin dificile si iti doresti ca lucrurile sa fie mai bune, spera (si munceste pentru) la mai bine. De exemplu, daca doresti sa iti ceri in casatorie partenera, asteapta pana cand Mercur este direct sau Luna este in sextila cu Venus, inainte sa iti declari dragostea profunda si sa duceti relatia la urmatorul nivel. Daca exista incompatibilitati, asa cum exista la multe cupluri, este bine sa aveti de aprtea voastra cat mai multe planete. Analizeaza in ce pozitie este Luna si incearca sa nu aveti discutii importante pentru relatie atunci cand este apusul sau noaptea si nu lasati ca energia sa distructiva sa duca la o despartire.

3. Ai incredere ca dragostea voastra va birui.
Desi dragostea nu este intotdeauna tot ce ai nevoie, poate fi singurul lucru necesar pentru a depasi sansele reduse de a fi impreuna. Trebuie sa intelegeti ca fiecare relatie presupune compromisuri si iertare. Trebuie sa se dezvolte si sa se schimbe pe masura ce treceti din diferite situatii ce implica greseli sau sentimente ranite. Nimeni nu va cadea din cer ca persoana perfect potrivita pentru tine. Chiar daca ai evitat fiecare persoana care ti s-a parut incompatibila, sunt sanse sa nu intalnesti o pereche compatibila cu tine. Insa se merita sa treci cu vederea cateva probleme daca stii ca acele imperfectiuni fac atat de speciala dragostea voastra.

Asadar, data viitoare cand tu si potentialul tau partener intrat in categoria „mai putin compatibili”, nu renuntati si fugiti fara ca macar sa incercati sa faceti lucrurile sa mearga. Sfatul astrologic nu trebuie luat in sens strict. Exista suficiente dovezi ale cuplurilor „incompatibile” care s-au casatorit, au copii si traiesc fericiti impreuna. Va trebuie sa depui ceva mai mult efort.

Atunci cand lucrurile devin mai dificile si vei descoperi ca ai devenit un om mai bunca urmare a provocarilor peste care ai trecut. Poate exista un motiv pentru care unii dintre noi ne indragostim de oameni mai dificil de iubit.

Ti-a placut? Share la prieteni

Alte articole astrologice: