Arta si semnele astrologice

Despre astrologie se poate spune ca este o stiinta si o arta in acelasi timp. Deci, nu este de mirare faptul ca astrologia influenteaza zodiile in alegerea artelor preferate.

Berbec:
Berbecul este o persoana energica, pasionala si este compatibila cu toate tipurile de arte. Acesta poate fi un bun actor, sculptor sau cantaret. Berbecul este o persoana care iubeste adrenalina si lucrurile dificile de aceea, ar putea deveni cascador.

Taur:
Guvernat de Venus, Taurul este intotdeauna atras de lucrurile estetice si armonioase. Scrisul si compozitia se numara printre preferintele sale. Femeile Taur pot deveni cantarete cunoscute.

Gemeni:
Guvernati de Mercur, Gemenii stiu sa comunice eficient si simt mereu nevoia sa scrie. Gemenii sunt buni scriitori, au o imaginatie bogata. Gemenii pot fi si dansatori celebri.

Rac:
Racul este o zodie sensibila guvernata de Luna. Este o persoana cu emotii puternice, este un poet si un scriitor desavarsit. Secretul talentului sau se afla in instabilitatea sa emotionala. Nostalgiile si tristetile sale se transforma datorita modului sau de a scrie si de a compune.

Leu:
Leul este creativ si are talente in toate artele. Este o persoana care prefera scena, teatrul si cinematograful. Uneori, Leul este extrem de lenes si nu vrea sa isi arate talentele.

Fecioara:
Arta o caracterizeaza pe Fecioara. Fecioara iubeste pictura si sculptura, ii plac detaliile si vrea sa munceasca in liniste si in armonie. Fecioara nu are talente in domeniul teatrului sau al muzicii.

Balanta:
Balanta isi petrece toata viata in jurul artei. Guvernate de Venus, femeile Balante iubesc pictura, dansul si arhitectura. Balanta este o persoana care are nevoie de arta pentru a trai si pentru a-si gasi echilibrul in viata.

Scorpion:
Scorpionul este un bun scriitor. Operele sale contin multe simboluri si elemente pe care ceilalti trebuie sa le descopere. Este un individ pasional care vorbeste despre experientele sale din copilarie in toate operele sale.

Sagetator:
Sagetatorul este adeptul picturii si al sculpturii. Stilul sau este amplu si optimist. Este o persoana generoasa care nu va deveni niciodata profesionista deoarece nu stie sa-si dezvolte talentul.

Capricorn:
Capricornul are inclinatii spre literatura si cinema. Este un individ care nu stie sa profite de talentele sale si prefera sa aiba o slujba fixa, de durata. Capricornul este capabil sa renunte la slujba sa sau la talentul sau daca ceva nu ii convine.

Varsator:
Varsatorul este o persoana originala si creativa. Este un individ care alege moda sau grafismul, muzica sau literatura. Varsatorul nu este reprezentativ intr-un anumit domeniu deoarece este excentric si original.

Pesti:
Pestii, guvernati de Neptun, sunt poetii horoscopului. Ca decide sa scrie, ca decide sa picteze, Pestele descrie prin intermediul operelor sale o lume fantastica si imaginara in care vrea sa traiasca.

Ti-a placut? Share la prieteni

Alte articole astrologice: