Semne ca el sau ea te place

Cum iti poti da seama daca persoana care iti place are anumite sentimente romantice fata de tine, fara sa intrebi? Vezi care sunt semnele ca o persoana te place.

Cum iti poti da seama daca persoana care iti place are anumite sentimente romantice fata de tine, fara sa intrebi?

Iti amintesti cand prietenul unui coleg din scoala generala ti-a dat un biletel prin care iti comunica faptul ca ii placi cuiva anume? Ei bine, probabil ca acele zile au cam trecut, iar acum nu mai este atat de simplu sa iti dai seama cand cineva te place. Fie ca ai pus ochii pe un Berbec inforcat sau pe un nativ in zodia Pestilor, sensibil, acest ghid te va ajuta sa cunosti modul in care fiecare zodie transmite semnale unice cu ajutorul carora sa iti dai seama ca ii placi.

Berbec: Nativii din acesta zodie nu bat campii, asadar, daca ii placi, probabil ca va veni direct si iti va spune acest lucru! Insa daca nu sunt atat de directi, observa anumite particularitati, cum ar fi agitatia si nelinistea. Acestia nu sunt indicatori ai faptului ca si-ar dori sa fie in alta parte, ci isi doresc sa progreseze – cu tine!

Taur: Nativul in aceasta zodie este tipul traditional, conventional, asadar, daca ii place de tine, te va cuceri intr-un mod clasic. Iti va adresa intrebari de tipul, care este culoarea ta preferata, mancarea preferata sau floarea, ceea ce ar putea sa insemne ca doreste sa iasa cu tine si planuieste mintal intalnirea perfecta.

Gemeni: Nativii Gemeni in general flirtreaza si au mintile mereu alerte si active; le place sa discute cu oricine si cu toata lumea despre diferite subiecte. un semn prin care sa iti dai seama daca esti mai mult decat un flirt trecator? Vor trece dincolo de conversatia obisnuita si vor incepe sa iti puna intrebari personale.

Rac: Racii sunt familisti, iar daca un nativ al acestei zodii incepe sa fie compatimitor fata de tine, este un semn bun deoarece i-ai atras atentia. Daca incepe sa aiba un comportament protector, acesta este un alt indiciu. Si daca te invita sa ii cunosti familia, este aproape sigur faptul ca te priveste ca pe un (o) posibil(a) partener(a).

Leu: Leilor le place sa fie dramatici, asadar cum iti dai seama atunci cand spectacolul pe care il face implica sentimente fata de tine si nu face doar spectacol? Va renunta la lumina reflectoarelor si te va lasa doar pe tine, bucuros sa iti fie cel mai infocat admirator.

Fecioara: Logica si practica, fecioara nu isi anunta admiratia prin vreun gest maret. Daca isi acorda timp sa te intrebe despre sentimentele tale sau sa si le exprime pe ale sale, incepand sa lase garda jos in prezenta ta, acesta este un semn bun, de „te place”.

Balanta: Viata Balantei este echilibrata si corecta si are o atitudine foarte gratioasa. Asadar cum poti sti daca este doar politicos sau daca te place cu adevarat? Iti va oferi acces in lumea sa eleganta si te va invita la cea mai romantica aventura din viata ta.

Scoprion: Vei sti ca te afli in radarul scorpionului daca te priveste insistent din celalalt capat al camerei, intr-o incapere aglomerata. Privirea sa intensa te va face sa simti ca esti singura persoana de acolo. Desi poate parea rezervat la inceput, nu isi va pierde timpul cu conversatii marunte cu o persoana de care nu este interesata.

Sagetator: Sagetatorii sunt sociabili si deschisi, asadar este usor de confundat prietenia lor generala cu altceva. Timpul petrecut cu prietenii este important pentru ei, asadar, daca organizeaza mai mult decat o intalnire cu tine intr-o saptamana, acesta este un semn ca s-a indragostit.

Capricorn: Carpricornii sunt foarte inchisi, asadar este dificil sa iti dai seama daca un nativ al acestei zodii este interesat de tine. Daca exteriorul sau rigid se destrama in prezenta ta si chiar si-a luat liber de la serviciu pentru a-ti face loc in programul sau incarcat, probabil ca vad potentialul romantic in tine.

Varsator: varsatorii sunt persoane cu mintea deschisa, asadar daca ii comuni idei traditionale, vei fi respins imediat. Daca un varsator te place, ti-ar putea face o farsa un minut, iar in urmatorul ar putea fi atras de o conversatie profunda, intelectuala. Comportamentul sau ciudat inseamna ca te evalueaza, sa vada daca vei face fata lumii sale excentrice.

Pesti: Vestea buna este ca nu e greu deloc sa ii citesti. Vestea si mai buna este ca daca un nativ al acestei zodii te place, va fi foarte afectuos si plin de compasiune. Pot chiar sa iti compuna o poezie sau sa iti deseneze portretul.

Ti-a placut? Share la prieteni

Alte articole astrologice: