Previziuni generale 2012

Previziuni generale pentru anul 2012. Anul 2012 corespunde semnului Dragonului de Apa in zodiacul chinezesc - caracterizat prin actiuni extreme, ambitie, vointa si risc. Va fi un an destul de tumultos, marcat de planuri indraznete si proiecte grandioase.

Anul 2012 corespunde semnului Dragonului de Apa in zodiacul chinezesc - caracterizat prin actiuni extreme, ambitie, vointa si risc. Va fi un an destul de tumultos, marcat de planuri Indraznete si proiecte grandioase. Afacerile, economia si industria se vor dezvolta intr-un ritm alert si putem obtine abundenta, prosperitatea, sau din cauza asumarii unor riscuri majore, necalculate, putem pierde totul. Vom gandi si actiona la nivel inalt, depasindu-se astfel limitele in toate domeniile. Este anul in care putem juca pe o singura carte, totul sau nimic. Oamenii se vor simti mai liberi, entuziasti si vor tinde sa intreprinda o serie de actiuni foarte riscante. Este anul in care se poate incerca orice, fiind predispusi spre actiuni extreme, ce ne vor solicita total energia fizica, psihica si sexuala, deoarece cu totii vom dori sa experimentam tot ceea ce ne-a fost interzis pana acum. Putem fi mai impulsivi, posesivi, atrasi de latura senzuala a firii umane. In plan mondial, conflictele pot izbucni intr-o clipa, iar tendintele vor fi de revolta, independenta si nesupunere. In acest an vom asista la o serie de calamitati si fenomene naturale violente si surprinzatoare.

La nivel individual, vom fi tentati sa cheltuim mai mult decat avem, sa fim mai altruisti, generosi, dar in acelasi timp sa ne asumam riscuri mari, care pot sa ne conduca spre bunastare, fericire sau spre ruina si dezastru. Este un an bun pentru afaceri, calatorii, nasterea copiilor sau demararea unor noi proiecte, cu conditia unei estimari realiste a propriilor posibilitati. Putem fi binecuvantati sau devastati, in functie de actiunile si greselile noastre.

Un an foarte incarcat, marcat de tranzitul planetelor grele, cu impact colectiv asupra omenirii, respectiv: Neptun prin zodia Pestilor, Uranus prin zodia Berbecului, iar Pluton prin semnul Capricornului. Aceste tranzite aduc originalitate, intuitie, oamenii vor fi mai devotati, umanisti, compasivi, in dorinta lor de a-i ajuta pe cei care sufera. Vor simti necesitatea transformarii personalitatii lor in concordanta cu principiile spirituale, pentru a fi mai aproape de credinta si idealurile stabilite. Dar, in acelasi timp, vom avea parte de multe dezastre naturale, adversitati pe toate planurile, neintelegeri in planul politic, iar pentru a rezista acestor momente grele oamenii trebuie sa-si redescopere propriile greseli, sa se autoanalizeze riguros, sa accepte noutatea si, in special, sa cultive buna intelegere, reciprocitatea si cooperarea in toate relatiile. Fiecare om va incerca sa-si schimbe mentalitatea si sa faca o revolutie personala pentru intelegerea rostului pe lume. Aceste planete isi vor pune amprenta asupra umanitatii in general, dar si asupra fiecarui individ, energia lor obligandu-ne sa ne avantam in plina furtuna, asumandu-ne responsabilitatile, pentru a castiga ce ne dorim in toate planurile.

Prezenta planetei Uranus in zodia Berbecului va continua actiunile demarate in anul trecut, din cauza nevoii impetuoasa de schimbare, accentuand revolta, impulsivitatea si violenta, care vor conduce spre conflicte dure, ce pot degenera in anii care urmeaza. Zodia Berbecului guverneaza actiunile militare, iar Uranus declanseaza evenimentele bruste si neasteptate, de aceea vom asista la inceputul unor dispute, revolte sau un posibil razboi economic sau politic pe termen lung.

Neptun va intra in zodia Pestilor, unde va sta 14 ani, deschizand calea unor mari initiati si unei noi ere spirituale. Neptun ne va ajuta sa ne indeplinim visele, cu ajutorul credintei si al iubirii, constientizand puterea divina si necesitatile sufletesti. Ne vom confrunta cu situatii haotice, misterioase, care cer deschiderea spre necunoscut, valorificarea capacitatilor latente prin arta, imaginatie, intuitie. Este un tranzit dificil, pentru ca aduce in prim plan nevoile sufletesti, depasirea materialismului facandu-se prin evenimente dure si complicate. Incepand din acest an vom asista la unele evenimente si descoperiri care ne vor aduce mai aproape de intelegerea puterii divine. Vom fi obligati sa invatam ce inseamna mila, compasiunea si sufertnta. In plan international vor avea loc evenimente greu de inteles din punct de vedere rational, de aceea oamenii vor cauta tot mai des raspunsurile in religie. In plan individual, acest tranzit va cere multa credinta, supunere si confruntarea cu propriile iluzii si himere.

Planeta Pluton tranziteaza in continuare zodia Capricornului, punand accent pe munca, asumarea responsabilitatilor sociale sau personale, rabdare si perseverenta. Se vor pune bazele unor constructii solide, in toate planurile, dupa ce vor fi anihilate toate obstacolele si obstructiile ce se interpun unui proces evolutiv. Conflictele pot izbucni din cauza diminuarii resurselor naturale.

Planeta Saturn se va afla pana in luna septembrie in zodia Balantei, apoi va intra in semnul Scorpionului. Tranzitul prin zodia Balantei va pune bazele unor noi aliante in plan social, financiar si politic, cu scopul de a construi parteneriate solide, bazate pe reciprocitate. Se pot distruge la cel mai mic conflict, deoarece suntem obligati cu totii sa fim foarte atenti la cei cu care ne asociem si sa nu urmarim doar propriile interese. Putem asista la un razboi diplomatic in acest an, la aliante ciudate facute sub impulsul momentului, dar si la mari rupturi de contracte, tratate sau separarea unor companii industrials, comerciale. Din punct de vedere personal, tranzitul planetei Saturn prin zodia Balantei va sanctiona toate legaturile de afaceri sau sociale, necinstite si ilegale, toate casniciile infaptuite din interes sau cele involutive, in care sentimentele si reciprocitatea nu mai exista. Se vor consolida acele legaturi ce au la baza iubirea, onestitatea, perseverenta, echilibrul si armonia. Planeta Saturn cere rabdare, tenacitate si reciprocitate, constructia unor planuri oneste, pe termen lung. Intrarea planetei Saturn in zodia Scorpionului va declansa renasterea spirituala prin evenimente dureroase, ce vor reaminti oamenilor adevaratele valori ale vietii.

Planeta Jupiter va tranzita in acest an zodiile Taurului si Gemenilor, favorizand actiunile ce au ca scop principal obtinerea stabilitatii materiale si sentimentale. Se va pune accent pe traditie, valori simple ale vietii, rabdare, perseverenta si tenacitate pentru indeplinirea scopurilor propuse in toate planurile. Tranzitul prin zodia Gemenilor va favoriza comunicarea, comertul, transporturile, conducand spre o expansiune economica, intelectuala si sociala. Se va pune accent pe studiu, acumulare de informatii, deschidere spre socializare.

Luna Neagra va tranzita zodiile Taurului si Gemenilor provocand o nevoie acuta de stabilitate, conflicte ce pot prejudicia itibirea din cauza materialismului exagerat. Excesele alimentare, sexuale si viicile isi pot pune amprenta asupra unor persoane din cauza posesivitatii, geloziei si nevoii exagerate de acumulare financiara. Tranzitul prin zodia Gemenilor poate conduce spre o gandire rece, dualitate, ipocrizie si falsitate. Vom avea parte de conflicte, rupturi de prietenii sau asocieri, accidente rutiere si dezechilibre psihice.

Nodul Nord (menirea) se afla afla in tranzit prin zodia Sagetatorului pana pe data de 30 august 2012, apoi va intra in Scorpion. Cu totii vom fi nevoiti sa punem accent pe dorintele sufletesti, pe corectitudine, urmandu-ne idealurile. O data cu intrarea in zodia Scorpionului, ne vom confrunta cu actiuni extreme, menite sa ne conduca rapid spre ceea ce dorim. Nodul Sud (datoriile karmice) se afla in tranzit prin zodia Gemenilor pana pe 30 august, apoi va intra in zodia Taurului. Pentru a reusi sa ne indelinim dorintele vom fi nevoiti sa renuntam la minciuna, ipocrizie, dualitate, posesivitate, nevoia exagerata de stabilitate si materialism.

Ti-a placut? Share la prieteni

Alte articole astrologice: