Cum sa te debarasezi de o rivala?

Rivala amoroasa este cea care a facut parte din viata partenerului tau in trecut sau celelalte pretendente care aspira la inima partenerului tau. Acest tip de concurenta nu ii este straina unora dintre noi dar felul de a actiona sau de a controla o astfel de situatie poate fi influentat de semnele astrologice.

Berbec: Caracterul impulsiv al Berbecului are o influenta directa asupra vietii sale personale si asupra vietii de cuplu. Partenera Berbec se gandeste de doua ori inainte de a-si ataca partenerul cu reprosuri. Nu acest lucru se poate spune cand vine vorba de o rivala. Aceasta va reusi, printr-un discurs abil, sa-si tina dusmanii si rivalele departe.

Taur: Taurii sunt niste partenere diplomate si educate a caror principala caracteristica in cuplu este gelozia. Taurul evita confruntarea directa cu o potentiala rivala. Totusi, daca este necesar, se poate transforma rapid intr-o dura pentru a evita o posibila rivala.

Gemeni: Partenera Gemeni se gandeste bine inainte de a trece la actiune. Nu accepta compromisuri in dragoste, ii cere partenerului sa excluda din viata lui toate persoanele de sex opus interesate de o relatie amoroasa. In caz contrar, violenta verbala este iminenta.

Rac: In cadrul cuplului Racul are o strategie bine pusa la punct, mai ales daca relatia ii este amenintata de o a treia persoana.

Leu: Leul isi analizeaza, isi studiaza cu atentie rivala. Deoarece risca sa-si piarda farmecul in fata partenerului, partenera Leu realizeaza destul de tarziu ce rivala puternica a avut. Partenera Leu este in stare de orice pentru a-si pastra langa ea partenerul.

Fecioara: Fecioara detine un tact particular cand vine vorba de viata de cuplu. Acelasi lucru se poate spune si despre relatia cu o potentiala rivala. Isi apropie rivala pentru a gasi impreuna o solutie diplomatica si pacifica.

Balanta: Partenera obiectiva, Balanta nu isi lasa emotiile sa influenteze viata de cuplu. Cand simte ca ceva nu este in regula, Balanta organizeaza rapid un consiliu de familie pentru a gasi solutii.

Scorpion: Pe plan sentimental, posesivitatea Scorpionului se traduce printr-o lupta neincetata in incercarea de a distruge viata rivalelor sale in iubire. Scorpionul face tot ce ii sta in putinta sa ruineze reputatia persoanei care-i ameninta relatia de iubire.

Sagetator: Mandri si increzatori in propriile puteri, Sagetatorii nu pierd controlul asupra vietii lor cand cineva incearca sa le ia locul. Partenera Sagetator incearca pe cat posibil sa evite conflictele.

Capricorn: Chiar daca le este greu sa-si paraseasca partenerul odata ce s-au indragostit, partenerele Capricorn din moment ce se simt amenintate, adopta o atitudine detasata. In majoritatea cazurilor, aceasta tehnica functioneaza perfect, reusind sa-si incite partenerul.

Varsator:
Partenera Varsator este prea pretentioasa pentru a fi deranjata de vreo rivala. Sau, din contra isi ia in serios concurenta in iubire. Dupa ce si-a amenintat rivala, Varsatorul se angajeaza in a inceta orice fapta ce i-ar putea pune in pericol relatia.

Pesti: Sprituale si sensibile, partenerele Pesti prefera sa creada ca cea care isi doreste sa-i incite partenerul nu va obtine ce-si doreste. Daca apare vreo suspiciune, Pestii vorbesc intotdeauna cu partenerul lor despre acest lucru.

Ti-a placut? Share la prieteni

Alte articole astrologice: