De ce te suna? Afla cum sa intelegi barbatii in functie de zodia lor.

Ti se pare cunoscut urmatorul scenariu: stai cu sufletul la gura, asteptand, sperand sa sune? Si totusi nu o face? Toate am trecut macar o data in viata prin acest lucru. Dar daca acest lucru s-ar afla in stransa legatura cu astrologia? Poate, cu ajutorul astrologiei, vom reusi sa intelegem barbatii, de ce nu se suna, dupa prima intalnire in special.

Barbatul Berbec este o primata
In traducere: nu-i invada teritoriul, lasa-l pe el sa sune primul. Guvernat de planeta Marte, Berbecul este cel care preia franele, in toate cazurile, el actioneaza. Cu alte cuvinte, el centreaza, el da cu capul. Daca tu vei fi prima care suna, Berbecul se va simti demasculinizat. Cam de moda veche dar trebuie sa te conformezi...

Barbatul Taur este un urs
In traducere: nu trebuie sa-l presezi, nici sa-l sufoci, trebuie sa-i lasi timp si spatiu. Taurul apreciaza femeia care ia initiativa dar asta nu inseamna ca trebuie sa-l bombardezi cu telefoane si mesaje. Cu un astfel de barbat avem un singur sfat de dat: ai rabdare.

Barbatul Gemeni este un interlocutor perfect
In traducere: abtine-te in a-i trimite 20 de mesaje pe zi si in a-l invita de a trece de la cuvinte la fapte. Daca nu reactioneaza, lasa-l in pace. Daca este cazul, va suna el, nu-ti fa griji. Pentru a-l seduce trebuie sa fii dezinvolta si spirituala. Nu ii fa declaratii de la prima intalnire, il vei pune pe fuga cu siguranta. Cel mai bun sfat pe care ti-l putem da este sa-ti pastrezi sangele rece.

Barbatul Rac este un ursulet de plus

In traducere: nu trebuie sa astepti prea mult timp sa te sune, o va face. Atentie, unii barbati Raci isi cauta in mod inconstient partenera care sa semene perfect cu mama lor, cu alte cuvinte, femeia care sa faca totul in locul lor. Nu ii marturisi nevoia ta de tandrete.

Barbatul Leu este un rege
In traducere: trebuie sa astepti mult si bine pana te va suna. Barbatul Leu isi va testa puterea de seductie asteptand ca tu sa faci primul pas. De aceea, trebuie sa fii extrem de vigilenta. Cea care il suna pe barbatul Leu trebuie sa se ridice la inaltimea asteptarilor sale regale.

Barbatul Fecioara este un intelectual
In traducere: ai grija cu latura sa de poet neinteles care trimite mesaje alambicate, nestiind cum sa te respinga mai repede. Cu un astfel de barbat este nevoie de finete, subtilitate, atentie. Deoarece este un econom, prefera sa nu te sune.

Barbatul Balanta este un seducator
In traducere: lasa-l sa te seduca si sa te sune. In orice caz, barbatul Balanta n-are nimic impotriva femeilor care preiau initiativa. Trimite-i un Sms fermecator, subtil deoarece domnului nu-i plac femeile mult prea directe.

Barbatul Scorpion este un distrugator
In traducere: suna doar in momentul in care vede ca prada ii rezista. Arata-i ca tu nu esti o prada usoara, rezista-i, altfel s-ar putea sa regreti. Fii exceptionala, rebela, te va bombarda cu apeluri si mesaje.

Barbatul Sagetator este un flateur
In traducere: ii place sa seduca folosindu-se de puterea cuvintelor. Te bombardeaza cu mesaje. Daca nu te suna deloc, inseamna ca nu il interesezi. Daca iti place cu adevarat ai grija sa nu-l sufoci, Sagetatorilor le place sa se simta liberi ca pasarea cerului.

Barbatul Capricorn este un congelator
In traducere: tu trebuie sa faci primul pas. Fiinta solitara, acesta nu stie cum sa faca primul pas. Pentru a-i topi inima de gheata, fii rabdatoare si fa-l sa se simta iubit, important.

Barbatul Varsator este un bun prieten
In traducere: daca te suna, poate fi doar din prietenie. Este un anticonformist, nu ii plac conventiile. Ce conteaza cine suna primul? Abia dupa mai multe intalniri iti vei putea da seama daca este vorba de iubire sau nu.

Barbatul Pesti este o sapun
In traducere: in momentul in care esti convinsa ca l-ai cucerit, iti scapa printre degete. Iti promite ca te suna...dar nu suna. Atentie, la barbatul Pesti bunele maniere sunt o chestie pe cale de disparitie. Barbatul Pesti este fascinant. Din fericire este un barbat sensibil asa ca, cu zambetul pe buze, spune-i ca este lipsit de delicatete si ca acest lucru te deranjeaza. Sigur ii vei atinge coarda sensibila.

Ti-a placut? Share la prieteni

Alte articole astrologice: