Numerologia si destinul

Cifra destinului reprezinta ciclul energiei, energia vitala care corespunde zilei tale de nastere. Aceasta energie te va insoti de-a lungul intregii vieti. Este energia pe care o porti in suflet. In momentul in care numarul destinului este acceptat si inteles, energia acestuia iti va da o forta incredibila. Energia ta vitala este compusa din toate cifrele care intra in data nasterii tale.

Daca nu cunosti numarul destinului tau, il poti afla gratuit din pagina de calcul zodii.

Numarul 1:
Daca numarul destinului tau este 1, viata te va invata ca este extrem de important sa ai incredere in tine si sa-ti satisfaci nevoia de independenta. Numarul 1 iti confera multa energie pozitiva si optimism. Ai tendinta sa negi existenta aspectelor mai putin placute ale vietii, nu tii cont de faptul ca acestea exista in realitate. Atentie, negarea problemelor nu iti ofera solutiile potrivite pentru a le rezolva.

Numarul 2:
Daca numarul destinului tau este 2, detii puterea de a-i inspira pe ceilalti la un nivel emotional profund. Ai meritul de a stabili legaturi benefice intre oameni. Ai capacitatea de a-i incuraja pe cei ce au ceva pretios de oferit. Rolul tau este acela de a-i ajuta pe ceilalti sa se dezvolte. Esti capabil/a de a lupta pentru visele si ambitiile tale.

Numarul 3:
Daca te-ai nascut sub influenta numarului 3, comunicarea este scopul tau in viata. Vei invata sa comunici in mod eficient cu ceilalti. Esti de parere ca majoritatea problemelor in viata apar din cauza lipsei de comunicare. Cuvintele reprezinta cheia reusitei pentru tine. Esti o persoana sociabila, creativa si optimista.

Numarul 4:
Acest numar al destinului iti transmite faptul ca iti vei petrece o buna parte din viata invatand lucruri despre identitatea ta, despre scopul tau in viata. Personalitatea persoanei nascute sub numarul 4 este marcata de instabilitate, de frustrari. Trebuie sa inveti sa accepti realitatea dura. Ai capacitatea de a fi leader. Ai incredere in propriile forte, lucru cu care nu se poate mandri multa lume.

Numarul 5:
5 este numarul schimbarii, al libertatii. Persoanele nascute sub influenta numarului 5 vor invata, de-a lungul intregii vieti, din propriile lor greseli. Drumul energiei trasat de numarul 5 este imprevizibil. Este plin de evenimente neasteptate si de oportunitati.

Numarul 6:
Persoanele nascute sub influenta numarului 6 au destinul marcat de un simt ascutit al responsabilitatii. Daca ai copii, te vei dedica lor in totalitate. Totusi, energia numarului 6 poate reprezenta si o energie contradictorie care iti poate provoca un sentiment de incertitudine, de dualitate.

Numarul 7:
7 inseamna intelepciune si adevar. Esti in cautarea perfectiunii, a adevarului in aceasta lume imperfecta. Esti o persoana exigenta, ai tendinta sa fii autoritara. Nu esti prea deschisa cu ceilalti, inveti din fiecare experienta din viata ta.

Numarul 8:
Trebuie sa inveti in fiecare zi sa ai incredere in tine. Viata te va invata sa-ti infrunti temerile, sa le depasesti. Vei constata in cele din urma ca teama este un sentiment absolut normal. Pentru tine, dragostea este extrem de importanta.

Numarul 9:
Numarul 9 este numarul generozitatii, al emotiilor, al compasiunii, al responsabilitatii. Ai un enorm potential creator. Trebuie sa inveti sa traiesti viata din plin si sa incerci sa-ti realizezi toate obiectivele.

Ti-a placut? Share la prieteni

Alte articole astrologice: