Luna in care te-ai nascut iti influenteaza viata

Nu ne putem alege luna in care ne nastem dar astrele ne aleg trasaturile de caracter in functie de aceasta. Citeste acest articol pentru a vedea daca te regasesti in aceste descrieri.

Cine e nascut in…Ianuarie: Persoanele nascute in luna Ianuarie au multa energie si o atitudine mereu pozitiva. Sunt ambitioase, responsabile, serioase la locul de munca. Au un simt al umorului extrem de bine dezvoltat.
Cea mai importanta calitate: optimismul.

Cine e nascut in…Februarie: Persoanelor nascute in luna Februarie le place sa evadeze din cotidian cu ajutorul imaginatiei. Sunt persoane fermecatoare si seducatoare, o combinatie intre inteligenta si senzualitate.
Cea mai importanta calitate: originalitatea.

Cine e nascut in…Martie: Persoanele nascute in luna Martie sunt afectuoase si blande, fiabile si linistite. Au un grad de toleranta incredibil dar, cu toate acestea, nu vrei sa fii in preajma lor cand sunt nervoase. Le place sa calatoreasca, sa-si imbunatateasca in mod constant cunostintele.
Cea mai importanta calitate: indulgenta.

Cine e nascut in…Aprilie: Persoanele nascute in luna Aprilie sunt curajoase, inventive, indraznete. Nu le place sa piarda timpul aiurea si fac tot posibilul sa evite monotonia. Au o memorie excelenta.
Cea mai importanta calitate: inventivitatea.

Cine e nascut in…Mai: Persoanele nascute in luna Mai sunt incapatanate si au multa incredere in propriile forte. Din punct de vedere sentimental sunt destul de rigide, greu de impresionat. Fac tot posibilul pentru a evita monotonia si singuratatea.
Cea mai importanta calitate: eficienta.

Cine e nascut in…Iunie: Viziune. Acesta este cuvantul cheie pentru persoanele nascute in aceasta luna. Sunt atente la nevoile celorlalti, politicoase si sensibile. Defectul lor major este snobismul.
Cea mai importanta calitate: generozitatea.

Cine e nascut in…Iulie: Chiar daca persoanele nascute in luna Iulie sunt uneori misterioase si greu de inteles, au un farmec aparte. Sunt sincere, amabile si sociabile.
Cea mai importanta calitate: flexibilitatea.

Cine e nascut in…August: Persoanele nascute in luna August au mult curaj, gustul aventurii si al provocarii. Cu toate acestea, pot fi extrem de romantice si sensibile.
Cea mai imprtanta calitate: aceea de a consola.

Cine e nascut in…Septembrie: Persoanele nascute in luna Septembrie sunt prieteni si parteneri de cuplu fideli. Organizate, sociabile, uneori mult prea critice.
Cea mai importanta calitate: empatia.

Cine e nascut in…Octombrie: Persoanele nascute in luna Octombrie au drept punct forte comunicarea. Adora sa vorbeasca cu oamenii, sa-i asculte.
Cea mai importanta calitate: increderea.

Cine e nascut in…Noiembrie: Persoanele nascute in luna Noiembrie sunt pline de idei si de energie. Cine nu si-ar dori un astfel de prieten? Acestea nu renunta niciodata la visele lor, oricate obstacole ar avea de trecut.
Cea mai importanta calitate: onestitatea.

Cine e nascut in…Decembrie:
Persoanele nascute in luna Decembrie sunt optimiste si muncitoare. Loialitatea si generozitatea sunt punctele lor forte.
Cea mai importanta calitate: increderea in sine

Ti-a placut? Share la prieteni

Alte articole astrologice: