Reusita in functie de zodia ta

Toata lumea isi programeaza sau isi saboteaza reusita si succesul in functie de stereotipurile mentale sau intelectuale. In viata de zi cu zi, stereotipurile sunt influentate si de semnele astrologice. Ce te impiedica sa reusesti?

Berbec:
Berbecul atinge succesul si reusita, daca nu, renunta la obiectivele sale. Este un individ capabil sa faca mari eforturi dar pe o perioada scurta, pana isi atinge obiectivele.

Taur:
Perseverenta caracteristica Taurului contribuie la reusita acestuia. Pentru Taur, un nou inceput este intotdeauna mai dificil.

Gemeni:
Gemenii este o zodie care reuseste usor in viata. Sunt persoane norocoase care pot reusi orice, dar au nevoie de seriozitate.

Rac:
Racul este o persoana sensibila care este mereu pe cale sa reuseasca. Dar, inainte sa actioneze ezita mereu si de aceea, nu reuseste niciodata.

Leu:
Leul este o persoana care atrage toate persoanele din anturajul sau si vrea intotdeauna sa reuseasca. Este o persoana care nu accepta esecurile si vede intotdeauna partea buna a lucrurilor.

Fecioara:
Fecioara este o persoana atenta si modesta. Este atenta la fiecare detaliu in parte dar care nu stie cum sa actioneze pentru a reusi sau cum sa se comporte cand reuseste.

Balanta:
Balanta nu stie niciodata daca a reusit datorita eforturilor sale sau datorita farmecului sau. Balanta este o persoana care nu are incredere in calitatile sale.

Scorpion:
Scorpionul are resurse inepuizabile care il ajuta sa atinga succesul, mijloacele nu conteaza. Este o persoana ambitioasa care isi cunoaste intotdeauna obiectivele.

Sagetator:
Sagetatorul este o persoana norocoasa care reuseste orice, in orice situatie. Este o persoana caracterizata de succes si glorie.

Capricorn:
Capricornul se numara printre persoanele care nu prea au succes. Eventual vor cunoaste succesul la maturitate daca se va convinge de faptul ca trebuie sa munceasca mult pentru a reusi.

Varsator:
Pentru Varsator, a reusi are semnificatii diverse. Este un individ imprevizibil, isi schimba mereu parerea si trebuie in primul rand sa inteleaga semnificatia cuvantului a reusi pentru a cunoaste succesul.

Pesti:
Pestii reusesc in orice situatie si este de parere ca divinitatea si destinul sunt de partea lui.

Ti-a placut? Share la prieteni

Alte articole astrologice: