Horoscop Chinezesc 2013 - Anul Sarpelui

Astrologia chinezeasca se bazeaza pe calendarul chinezesc, prin urmare, datele sunt diferite in fiecare an in funcţie de calendarul gregorian. Zodiacul chinezesc cuprinde 12 zodii care poarta numele a 12 animale diferite: Sobolan, Bou, Tigru, Iepure, Dragon, Sarpe, Cal, Capra, Maimuta, Cocos, Caine si Porc. Aceste 12 zodii se rotesc la fiecare 12 ani.

Potrivit zodiacului chinezesc, anul 2013 este Anul Sarpelui, un an care incepe in ziua de 10 februarie 2013 si se incheie in ziua de 30 ianuarie 2014.Pentru ca anul Sarpelui este pe cale sa inceapa, va prezentam mai jos o prezentare generala a celor ce se vor intampla in acest an chinezesc. Pana pe data de 10 februarie 2013 ne vom afla inca in Anul Dragonului, un an care a reprezentat, pentru majoritatea dintre noi, un an in care ne-am luptat sa izbandim, in care am elaborat planuri si proiecte, uneori chiar foarte ambitioase. Pana pe 10 februarie, anul 2013 va fi un an favorabil intreprinzatorilor si demararii de noi proiecte.

Anul Dragonului favorizeaza cu precadere indrazneala si pionieratul.

Anul dobandirii intelepciunii
In ziua de 10 februarie 2013 vom intra in Anul Sarpelui. Sarpele este al saselea semn din zodiacul chinezesc, zodiac care consta in 12 semne zodiacale. Sarpele este considerat o zodie enigmatica, intuitiva, introspectiva, rafinata. In general persoanele nascute in Anul Sarpelui sunt inteligente si intelepte si sunt pricepute in afaceri.

Anul Sarpelui 2013 va fi un an prielnic pentru autodezvoltare si invatare.

In cultura occidentala insa, sarpele este adesea vazut ca o forta malefica, capabila de a ispiti omul si de a-l pune in situatii compromitatoare.

In Anul Sarpelui 2013 trebuie sa invatam cum putem sa supravietuim in conditiile raului, insa fara sa ne folosim de rau, ci de bine. Va trebui să facem eforturi de a iesi cu bine din situatiile dificile, critice sau din mainile raului, folosindu-ne nu de rautate si viclenie, ci de intelepciune si inteligenta.Asemeni Sarpelui, care stie ca pentru a supravietui trebuie sa-si pazeasca permanent capul (care detine si cea mai temuta arma a sa - muscatura veninoasa), tot asa si Anul Sarpelui 2013 va reprezenta pentru noi un an in care va trebui sa ne pazim capul si mintea. Ni se va cere sa facem eforturi de autodezvoltare, sa ne adaptam conditiilor in care traim si sa ne folosim arma pe care o avem la dispozitie: intelepciunea si inteligenta. Doar in felul acesta vom reusi sa facem din Anul Sarpelui un an cu adevarat bun - incercamd sa supravietuim pericolelor si evenimentelor din viata noastra fara sa fim vicleni, naivi sau prosti, ci intelepti.

Ti-a placut? Share la prieteni

Alte articole astrologice: