Elementul caracteristic al semnului tau astrologic

Cu siguranta ca ai observat ca detii unele caracteristici pe care le-ai mostenit de la parintii sau bunicii tai. Sau ai observat si ca ai unele caracteristici comune si cu fratii sau surorile tale. Dar stiai ca posezi si unele caracteristici in functie de semnul tau astrologic? Descopera citind acest articol care este elementul caracteristic pe care ti-l dau zodia ta in functie de astrologie si in functie de diferitele stiinte ezoterice.

Energia, vivacitatea si spontaneitatea sunt elementele care caracterizeaza o nativa din zodia Berbec. Este un semn de foc care atrage foarte multi prieteni tocmai din acest motiv. Tot din acest motiv aceste native atrag partenerii de care au nevoie in afaceri sau in diferitele activitati.

Pentru o nativa din semnul astrologic Taur, elementul caracteristic este reprezentat de catre Venus care ii aduce mai multa energie dar si mai mult confort. Este o persoana care atrage mereu atentia celor din jur folosindu-se de farmecul sau, de imaginatia sa, dar si de fantezia sa debordanta.

Un semn de aer, guvernat de catre planeta Mercur, elementul caracteristic pentru o nativa din zodia Gemeni este comunicarea. Este o persoana care ofera si unele solutii extrem de inteligente pentru toate problemele si care isi arata mereu fara probleme optimismul si vivacitatea.

Racul este o persoana care este caracterizata de catre sensibilitate, feminitate si emotivitate. Elementul caracteristic al unei native din aceasta zodie este familia. Si din acest motiv aceasta face tot posibilul pentru a avea cat mai multa armonie si echilibru in toate relatiile sale.

Controlata de catre Soare, nativele din zodia Leu isi arata mereu celor din jur energia debordanta, nobletea si generozitatea. Este o persoana si foarte puternica care atrage mereu si niste parteneri foarte buni datorita caracterului sau.

In domeniul astrologiei,  Fecioara ofera mereu celor din jurul sau stabilitate, devotament si o stare de calm. Nativele acestui semn sunt un semn de Pamant care sunt mereu capabile sa ii ajute si sa ii consilieze pe ceilalti.

Balanta
este un semn complex si din acest motiv o nativa a acestei zodii poseda mai multe elemente caracteristice. Cum ar fi de exemplu – stabilitate, armonie, diplomatie si rafinament.

Scorpion. Semnul astrologic al Scorpionului le arata mereu celor din jurul sau sentimentele sale cele mai intense. Elementul caracteristic pentru aceste native este reprezentat de catre energia lor erotica. Nativele acestui semn astrologic sunt niste parteneri misteriosi si senzuali in toate relatiile amoroase.

Elementele care le caracterizeaza pe nativele din zodia Sagetator sunt optimismul si vivacitatea. Guvernate de catre planeta Jupiter, femeile din acest semn astrologic reprezinta mereu pentru ceilalti din jur o sursa de energie, de curaj si de optimism.

Pentru semnul astrologic al Capricornului elementele caracteristice sunt urmatoarele – responsabilitatea, tenacitatea si ordinea perfecta.

In domeniul astrologiei Varsatorul este o nativa care poate fi o prietena de incredere care le transmite mereu celor din jur sensibilitatea si energia sa.

O nativa din zodia Pesti este mereu una mai speciala. Iata si motivul – pune mare pret pe loialitate si pe iubire sublima.

Ti-a placut? Share la prieteni

Alte articole astrologice: