Caracterul femeilor in functie de ziua din saptamana

Zilele saptamanii au o anumita semnificatie, acestea pot sa ne influenteze caracterul si personalitatea. Astfel, daca stii in ce zi a saptamanii s-a nascut o anumita persoana, ii vei putea descoperi usor personalitatea.

Caracteristicile femeii nascute Lunea: Femeile nascute Lunea sunt sensibile, visatoare si afectuoase. Sunt niste persoane care se adapteaza usor oricarei situatii, sunt capabile de compromisuri pentru o relatie de prietenie. Acestea urasc singuratatea, vor sa-si arate mereu sentimentele.

Caracteristicile femeii nascute Martea
: Femeile nascute Martea sunt generoase si pasionale pe plan sentimental. Sunt niste persoane care stiu sa-si seduca partenerul. Acest tip de femei isi doresc libertate si independenta. Relatiile amoroase sunt, pentru ele, bazate pe jocul seductiei.

Caracteristicile femeii nascute Miercurea: Femeile nascute Miercurea sunt pasionale si senzuale a caror relatie amoroasa trebuie sa fie stabila si durabila. Sunt persoane sincere si feminine, concrete si muncitoare la locul de munca.

Caracteristicile femeii nascute Joia: Femeile nascute Joia sunt entuziaste si nerabdatoare pe plan sentimental. Sunt visatoare, adora aventura si libertatea si vor sa profite de toate oportunitatile oferite de viata. Acestea isi seduc partenerul cu ajutorul farmecului si naturaletii de care dispun.

Caracteristicile femeii nascute Vinerea: Femeile nascute Vinerea sunt romantice, visatoare, senzuale si sensibile. Vor intotdeauna sa aiba sentimentul de protectie in cadrul cuplului, adora confortul si luxul. Detesta monotonia, sunt extrem de energice.

Caracteristicile femeii nascute Sambata: Femeile nascute Sambata sunt misterioase, nu stiu sa-si arate sau sa-si exprime prea bine sentimentele. Sunt niste femei originale si independente, isi seduc partenerul prin farmec si inteligenta. Sunt sensibile si emotive, nu se implica total in relatia de cuplu.

Caracteristicile femeii nascute Duminica
: Femeile nascute Duminica sunt impulsive si ambitioase. Sunt niste persoane mandre care nu vor sa faca compromisuri, isi doresc o relatie de cuplu stabila si de durata. Sunt energice si vor sa-si domine partenerul.

Ti-a placut? Share la prieteni

Alte articole astrologice: