Horoscop chinezesc 2011

Horoscop Chinezesc 2011. Anul iepurelui alb de Metal. Anul 2011 Chinezesc. Afla prezicerile chinezesti pentru anul 2011.

Anul 2011 se afla sub semnul iepurelui alb de metal. Acest an lasa impresia unei perioade incarcate de energie si lipsite de mari framantari. Anul 2011 poate fi considerat un an obisnuit, in decursul caruia toate evenimentele vor fii transparente, logice si de inteles. Acest lucru este observant la prima vedere, insa, in realitate chiar de la inceputul anului 2011, ne vom da seama ca problemele noastre nu s-au sfarsit si ca nu am reusit sa scapam de temeri si de grijile anului trecut. Mai mult de atat, noi tendinte ale lumii in ansamblu vor putea avea capacitatea de a exacerba si agrava unele aspect negative.

Anul 2011 este anul iepurelui de metal, sau mai este numit si anul pisicii de metal. In astrologia asiatica este cel de-al 28-lea an din ciclul de 60 de ani al astrologiei chinezesti, numele acestuia in traducere literala fiind "iepurele pandind / itindu-se la iesirea din vizuina". Aceasta atitudine a iepurelui poate fi interpretata drept ambigua, ea caracterizand o stare de liniste aparenta, de calm, dar si de incordare. Din acest motiv, anul 2011 pare la prima vedere destul de obisnuit, dar la o privire mai atenta se ascunde sufletul unui iepure, a carui proverbial teama trebuie luata in considerare. Acest lucru inseamna ca noul an poate fi strabatut de schimbari bruste, de suisuri si coborasuri rapide, de cutremure financiare si framantari sociale. Totusi, in acest context, unul dintre cele mai mari beneficii ce pot fi aduse de anul iepurelui de metal ar putea fi reunirea unor oameni de character, cu o mare forta morala, capabili sa infrunte perioadele de criza si tendintele negative.

Daca evenimentele din anul 2011 vor avea o turnura favorabila, situatia din horoscopul chinezesc poate evolua dupa un scenariu mult mai optimist, intrucat, in acest caz , Iepurele isi va recastiga curajul si increderea in sine, intr-un mediu inconjurator mult mai sigur si mai favorabil. Oricum, un astfel de caz este mai mult decat ipotetic, el fiind intrucatva nepotrivit cu natura Iepurelui. Daca in decursul anului Iepurelui de metal nu vom putea sa micsoram amploarea contradictiilor, urmatorul an, 2012 (anul Dragonului) va fi unul in care va trebui sa platim pretul inegalitatilor si transformarilor negative.

Anul 2011 are o natura duala: pe de o parte, complex si dramatic, iar pe de alta parte, simplu si constant. Acest aspect inselator va fi un factor determinant, dand nastere unor iluzii sau asteptari false si, in consecinta, unor esecuri si lovituri date sub centura oamenilor prea increzatori. Din aceasta perspectiva, ar fi de recomandat sa luam aminte la simbolul iepurelui si sa incercam sa ne insusim cateva din trasaturile lui definitorii: examinarea prudenta a fiecarei situatii, atentie si capacitate de mobilizare in orice moment, necesitatea de a-ti pastra intotdeuna o cale de iesire dintr-un concurs de imprejurari, asemeni viziunii in care iepurele este mereu gata sa se furiseze in caz de pericol sau vreme rea.

Nativii din zodia Iepurelui implicati in mici afaceri par sa se bucure cel mai mult de bunele auspicii ale anlui 2011. Toate zodiile compatibile cu Iepurele, adica, Capra, Cainele si Porcul, pot avea parte de circumstante si evenimente apte de a le aduce fericirea personala si succesul profesional.

Nativii din celelalte zodii vor fi mai putin norocosi, in functie de felul in care se adapteaza schimbarilor vremii. Aceia care nu se lasa in voia grabei si cugeta de mai multe ori inainte de a se lansa in actiuni indraznete, fie ca este vorba despre viata personala, fie despre cea profesionala , vor profita din plin de conjuncturile noului an.

Ti-a placut? Share la prieteni

Alte articole astrologice: