Esti genul de persoana care se ineaca intr-un pahar cu apa?

Stiai ca astrologia iti poate spune in functie de zodia care esti daca esti o nativa care se lasa usor coplesita de emotii, de probleme sau daca esti o persoana care stie sa administreze la maximum o multime de situatii?

Berbec. Stii cum sa iti pastrezi sangele rece si nu iti lipsesc niciodata ideile si solutiile pentru a iesi cu bine dintr-o situatie delicata.

Taur. Faci cu greu fata dificultatilor de una singura. Daca cineva nu iti sare in ajutor, te poti lasa coplesita repede de probleme si simti ca nu mai faci fata.

Gemeni. Nu esti genul de persoana care sa se joace de-a printesa care se ineaca intr-un pahar de apa sau de « domnisoara in dificultate ». Ai mai multi asi in maneca de care stii cum sa te folosesti.

Rac. Chiar daca poti iesi cu bine singura din orice situatie, preferi mai mereu sa ai pe cine sa te bazezi. Si asta atat in domeniul familiei cat si in cel profesional.

Leu. Caracterul tau puternic si stilul tau independent sunt cele care te imping sa nu te lasi impresionata sau depasita in nicio situatie. Esti o nativa care merge pe principiul – pentru orice exista o solutie.

Fecioara. Chiar daca sunt niste native care au putina incredere in ele, acestea nu intra niciodata in panica si prefera sa gandeasca cat mai bine situatia sau sa mediteze la solutii decat sa se lamenteze.

Balanta. Poti apela cu usurinta la ajutorul cuiva atunci cand esti extrem de stresata deoarece ai 1001 lucruri de facut.

Scorpion. Esti o persoana care vrea sa faca totul singura, care se descurca foarte bine fara ajutor dar toata lumea trebuie sa stie ca esti o persoana extrem de descurcareata…

Sagetator. Nici vorba, nu esti persoana care sa se lase invinsa de greutati. Toata lumea stie ca esti cea mai organizata persoana din lume.

Capricorn. Esti o persoana care stie cum sa isi pastreze sangele rece pentru a putea face fata cu brio atat micilor probleme sau complicatii cat si celor mai mari.

Varsator. Ai tendinta sa transformi si cea mai mica sarcina de efectuat in urcarea unui veritabil munte si sa cedezi foarte usor nervilor si crizelor de isterie aferente. Ai cu siguranta nevoie de o mana de ajutor.

Pesti. Nu esti genul de persoana care sa se inece intr-un pahar cu apa deoarece stii sa ierarhizezi si sa amani lucrurile mai putin importante pe mai tarziu.

Ti-a placut? Share la prieteni

Alte articole astrologice: