Gelozia si zodiile

Posesivitatea si gelozia fac ele parte din marile tale defecte? Raspunsul e scris in stele.

Berbec: Esti cu siguranta o persoana extrem de geloasa. Daca simti ca esti inselat/a poti reactiona urat. In momentul in care iti dai seama ca temerile tale sunt nefondate, iti revii si devii din nou o persoana rationala.

Taur: Faptul ca partenerul/partenera ta se mai baga in seama cu persoanele se sex opus nu te deranjeaza deloc. Dar, in momentul in care l-ai suspectat de infidelitate, sa-si pazeasca spatele! Un Taur nu va ierta niciodata infidelitate. Va pune imediat capat relatiei in care se afla.

Gemeni: Nu esti o persoana geloasa. Si, daca se intampla sa fii preferi sa tii pentru tine acest lucru. Daca partenerul/partenera ta calca stramb esti dispus/a sa ierti destul de usor. Asta depinde de calitatea comunicarii cu partenerul.

Rac: Racul este o persoana extrem de posesiva care nu suporta nici macar gandul ca ar putea fi inselata. De aceea, de obicei iti alegi ca partener o persona serioasa, pe care te poti baza ca nu te va insela. Daca esti inselat/a, despartirea este iminenta.

Leu: Urasti sentimentul de gelozie. Te casatoresti de obicei mai tarziu, nu esti adeptul formalizarii unei relatii. Pentru Leu sinceritatea este extrem de importanta de aceea nu face niciodata compromisuri.

Fecioara: Fecioarele sunt destul de complexate, sunt geloase din cauza ca nu au incredere in propriile forte. Fecioarele sufera destul de mult si se consuma in tacere.

Balanta: Balantele sunt firi sociabile dar daca sunt inselate pot deveni adevarate uragane. Dar acestea sunt doar niste descarcari de moment deoarece din dorinta de a mentine armonia relatiilor interpersoanle sunt capabile sa faca unele compromisuri, evita de obicei solutiile radicale precum despartirea.

Scorpion: Gelozia si exclusivitatea sunt extrem de importante pentru tine. Atentie ca gelozia sa nu devina maladiva. Daca ai fost inselat/a razbunarea ta este una diabolica.

Sagetator: Latura ta libertina si spiritul deschis te fac sa ignori total sentimentul de gelozie. Totusi, daca se intampla sa fii inselat/a cel vinovat va trebui sa faca fata replicilor tale dure. Ruperea relatiei va fi inevitabila.

Capricorn: Nativii Capricorn sunt de o fidelitate exemplara si au aceleasi pretentii de la partenerul de viata. Isi doresc cu orice pret sa evite crizele de gelozie, sunt capabili sa ierte daca au fost inselati.

Varsator: Daca se simt neglijati, Varsatorii cauta atentia in alta parte. Din cauza imaginatiei bogate pe care o poseda, sunt adesea incercati de gelozie.

Pesti: Pesti sunt extrem de emotivi. Din cauza sentimentului de gelozie pot cadea intr-o puternica depresie si sa se izoleze de lume.

Ti-a placut? Share la prieteni

Alte articole astrologice: