Compatibilitatea elementelor in 2013

Elementul nostru joaca un rol important in capacitatea noastra de a ne intelege cu ceilalti, in special cu persoanele iubite. Afla daca sunteti energii potrivite sau opuse aproape de dezastru.

Elementul nostru joaca un rol important in capacitatea noastra de a ne intelege cu ceilalti, in special cu persoanele iubite. Afla daca sunteti energii potrivite sau opuse aproape de dezastru.

Pamant: Taur, Fecioara, Capricorn
Aer: Gemeni, Balanta, Varsator
Foc: Berbec, Leu, Sagetator
Apa: Rac, Scorpion, Pesti

Foc si Foc
Aceasta este o combinatie exploziva care face orice relatie intensa. Intr-o clipa exista pasiune, iar in urmatoare se declanseaza adevarate lupte ale egourilor, vointelor si argumentelor. Insa nu exista ranchiuna. Nu se urasc pentru ca au spus adevarul. Nici unul dintre parteneri nu se va plictisi. In mare, isi transmit unul altuia energie, ceea ce este un lucru bun.

Foc si Pamant
Aceasta este o combinatie foarte stabila atat timp cat exista suficiente interese care sa o sustinta. Pamantul canalizeaza natura dinamica a Focului, insa partenerul invapaiat il poate obosi pe celalalt. Intr-o nota mai optimista, combinatie poate fi creativa. Focul nu va urma o rutina previzibila. Pamantului nu ii plac prea multe schimbari. Frustrarea poate cauza tensiuni.

Foc si Aer
Cei doi parteneri chiar nu stiu cand sa se opreasca. Aerul intretine Focul, amandoi ajungand sa fie foarte entuziasmati si epuizati, fara sa mai poata vedea nimic pentru eforturile lor. Aceasta combinatie nu este deloc inradacinata. Ambii parteneri se pot in cele din urma distanta si pot suferi de diverse afectiuni ciudate datorate in principal incapacitatii de a se stabiliza.

Foc si Apa
Acesta este un alt amestec ciudat. Daca alti factori se aliniaza, pot ajunge sa fie de acord ca nu sunt de acord. Insa daca nu, poate fi dificil de reconciliat disensiunile. Partenerul invapaiat va considera partenerul sub semnul Apei ca duce la secare emotionala. Partenerul Apa poate actiona ca un baraj in calea spiritului Focului.

Pamant si Aer
Acestia combina practicul cu discernamantul intelectual. Si poate functiona daca ambii parteneri sunt pregatiti sa formeze o echipa. Daca relatia este productiva, poate fi foarte sanatoasa, insa daca partenerul sub semnul Aerului sau cel intelectual incepe sa il critice pe celalalt, va demoraliza partenerul Pamant. Aerul ar putea fi frustrat din cauza ritmului mai scazut al Pamantului.

Pamant si Pamant
Acestia s-ar putea simti foarte confortabil unul cu celalalt. Inteleg cauza si stiu ce il enerveaza sau ce il calmeaza pe celalalt. Pot sa mearga in ritmul lor si au tendinta sa treaca intr-un ritm constant prin viata. Poate fi o cimbinatie foarte calma, lina, ce promite liniste interioara. Pot aparea probleme daca unul sau amandoi sunt pesimisti – se pot demoraliza reciproc.

Pamant si Apa
Acesta este un ameste foarte bun de energii care poate functiona bine si poate promova un parteneriat sanatos si echilibrat. Apa linisteste si completeaza Pamantul, iar Pamantul canalizeaza Apa. Poate fi o combinatie foarte creativa, cei doi formand o echipa minunata. Compatibilitatea dintre cei doi sugereaza ca sunt potriviti unul pentru celalalt si starea lor de bine se poate imbunatati in compania celuilalt.

Apa si Apa
Aceasta combinatie poate fi ori foarte buna ori foarte rea. Cum Apa reprezinta emotii, cele doua Semne de Apa fie se pot sprijini unul pe celalalt permitand relatiei sa infloreasca, fie se pot trage inapoi unul pe celalalt datorita faptului ca se lasa coplesiti de negativism. Perspectiva este totul. Acest amestec de energii poate inspira la o chimie fabuloasa sau la absenta acesteia.

Apa si Aer
In timp ce Apei ii place sa fie lasata in legea sa, sa pluteasca usor in propriul ritm, Aerul va dori sa creeze miscare si sa directioneze putin lucrurile. Cei doi ar putea ajunge sa nu se mai placa atat de mult unul pe celalalt. Ceea ce pare incitant s-ar putea transforma intr-o neutralizare emotionala intensa sau s-ar putea repeta mereu, la fel ca furtunile pe mare.

Aer si Aer
Cei doi pot discuta ore intregi fara sa ajunga undeva. Isi pot sopti dulcegarii, fara insa a misca inima celuilalt. Acest amestec de energii ar putea sa nu fie atat de potrivit deoarece cei doi s-ar putea epuiza reciproc cu discutiile continue, barfe sau comentarii sarcastice. Nu prea exista lucruri constante, iar cei doi nu vor inflori asa cum ar putea sa o faca individual.

Ti-a placut? Share la prieteni

Alte articole astrologice: