Care sunt obsesiile tale in functie de zodie?

Descopera in functie de semnnul tau astrologic care iti sunt micile manii si obsesii care nu iti dau pace deloc.

Berbec. Grija ta cea mai mare pe care ai transformat-o in manie este sa ai mereu o coafura imepcabila. Grija parului nu iti da pace. Esti mereu pe fuga, vrei ca totul sa fie impecabil.

Taur. Totul trebuie sa fie impecabil atunci cand ai invitati. Ai putea chiar sa fii prost dispusa si sa intri in depresie atunci cand lucrurile nu ies exact asa cum ai planuit sau cum iti doresti. Nativele acestui semn sunt si strangatoare si lacome.

Gemeni. Nativele din acest semn trebuie sa fie atente si sa nu se impuna prea mult cu mania lor de a pune totul in ordine si de a face curatenie mereu. Daca nu vrei sa agasezi pe toata lumea cel mai bine ar fi sa o iei mai moale.

Rac. Nu faci parte din tagma femeilor maniace si din cand in cand casa ta este intr-o dezordine perfecta.

Leu. Nativele acestei zodii trebuie sa fie mereu la patru ace atunci cand scot capul in lume. Daca nu sunt cele mai aranjate nu ai cum sa le socti din casa.

Fecioara. Vai de cel care te va deranja din micile tale obiceiuri sau mica ta rutina. Esti o maniaca si toate lucrurile trebuie sa fie la locul lor. Esti o manica a perfectiunii, a economiei si a zgarceniei.

Balanta. Consacri foarte mult timp tinutei tale vestimentare. Nici vorba sa porti haine sifonate. Este o tragedie pentru tine. Ai nevoie mereu si de aprobarea celor din jur.

Scorpion. Esti o manica a sexului? Poate ca doar un pic. Dar partenerul tau nu este de parere ca acest lucru poate fi un defect. Esti si vesnic nemultimita.

Sagetator. Urasti tot ceea ce inseamna cheltuilei fara rost si ai o obsesie in a socoti totul si a tine socotelile. Te temi foarte mult si de cei zic cei din jurul tau.

Capricorn. Tii foarte mult ca locul in care stai sa fie functional si curat. Aproape totul este etichetat la tine acasa.

Varsator. Totul tebuie sa fie planuit in cele mai mici detalii inca din timp. Si asta deoarece maniaca organizarii care esti sa se simta bine in propria sa piele. Insa esti si nehotarata si schimbi totul in ultimul moment.

Pesti.
Nu suporti mirosurile neplacute atat in ceea ce te priveste si in ceea ce te inconjoara.

Ti-a placut? Share la prieteni

Alte articole astrologice: