Care este animalul tau totem in functie de zodie?

Stiai ca fiecare zodie poseda un animal totem care te poate ghida in viata? Descopera citind acest articol care este al tau.

Daca esti Berbec, atunci animalul tau totem este Soimul. Cu un ochi patrunzator si cu un zbor inalt, nimic nu ii scapa privirii. Pentru Indieni acesta este un measager al cerului, impulsiv, dar uneori si distrugator. Soimul se arunca asupra prazii sale dupa ce a observat-o de sus din cer. O pasare de foc, pasionala, posesiva si aventuroasa, solitara care apreciaza viata de familie.

Cum poti folosi animalul tau totem? Inainte de a actiona, observa peisajul. Observa obstacolele, nu te precipita si ia distanta. Fii gata insa sa observi din zbor ocazie care ti se arata.

Daca esti Taur, atunci animalul tau totem este Castorul. Un animal care iubeste sa lucreze in familie. Simtul sau al realitatii si spiritul intreprinzator il ajuta la concretizarea unor proiecte… de constructie. Este un simbol al vigilentei, este creativ, organizat, este rigid, puternic si posesiv.

Cum poti folosi animalul tau totem? Fii cat mai dedicat muncii, ca si el si te vei umple de mandrie. Inspira-te de la el si in cadrul relatiilor familiale – incredere si impartasire. Organizeaza-te pentru a combate rigiditatea si incercuieste-te de amici sinceri.

Daca esti Gemeni atunci animalul tau totem este Cerbul. Este un simbol al elegantei si al sociabilitatii. Sensibil, gratios, este extrovertit, este plin de viata si se deplaseaza in hoarda. Este si extrem de sociabil.

Cum poti folosi animalul tau totem? Cultiva o sociabilitate care iti va deschide porti si care iti va permite sa te exprimi. Cerbul este simbolul adaptabilitatii, ascultarii si spiritualitatii. Nu mai fii asa sensibil ca sa nu te mai transformi in victima.

Daca esti Rac, atunc animalul tau totem este Ciocanitoarea Verde. Ciocanitoarea Verde este asociata bucuriei de a trai, este o pasare vesela, plina de viata si fara griji. Aceasta pasare simbolizeaza si vitalitatea si forta. Inventiva, vicleana si devotata, zgomotul sau evoca o inima care bate.

Cum poti folosi animalul tau totem? La fel ca si aceasta pasare, foloseste veselia pe post de moneda de schimb. Fii gata mereu sa razi, sa zambesti, sa te minunezi de ceva. Cauta compania copiilor, care ca si aceste pasari adora sa se distreze.

Daca esti Leu, atunci animalul tau totem este Somonul. O natura generoasa si fidela, care nu se desparte niciodata de optimismul sau. Un simbol al sacrificiului si al fertilitatii, capabil de acte eroice. Un caracter capabil sa se adapteze si situatiilor delicate. Iubeste si sa straluceasca sau sa seduca.

Cum poti folosi animalul tau totem? Patreaza-ti increderea peste tot si invata sa te adaptezi peste tot. Prefera moderatia si inconjoara-te de o familie protectoare. Nu cadea insa in butoiul cu melancolie.

Daca esti Fecioara, atunci animalul tau totem este Ursul. Ursul este un paradox- este atat simbolul salbaticiei si al blandetii, dulcetii cat si al fortei brute si delicatetii. Este independent, instinctiv, inteligent, tandru si brutal.

Cum poti folosi animalul tau totem? Cultivandu-te. Si asta deoarece o data cu timpul ursul devine un intelept. Trebuie sa te folosesti de energie, de pragmatism si sa iti imblanzesti prostul caracter. Urmeaza-ti instinctul si cultiva-ti independenta.

Daca esti Balanta, atunci animalul tau totem este Corbul. Corbul este un simbol al pacii, al sociabilitatii si al solidaritatii. Este un transmitator, dotat cu darul profetiei. Nu este agresiv, ci conciliant si linistit. Este fidel si un bun familist.

Cum poti folosi animalul tau totem? Comunicand,  pentru a cauta impacare, pace si uniune. Privilegiaza cuplul, cultiva solidaritatea si mentine o coeziune.

Daca esti Scorpion, animalul tau totem este Sarpele. Un intermediar intre doua lumi- viata si moarte, lumina si tenebre. Un simbol sexual care evoca pasiune. Simbolizeaza si metamorfoza.

Cum poti folosi animalul tau totem? Sarpele subjuga. La fel ca si el simti nevoia de a provoca schimbari la tine in viata. Trebuie sa fii mai diplomat si sa nu te temi de obstacole.

Daca esti Sagetator, atunci animaul tau totem este Bufnita. Cu ochii sai mari este cea care incarneaza clarviziunea. Joaca un rol protector si este emblema discernamantului. Reprezinta si gandirea elevata, intelepciunea si spiritualitatea.

Cum poti folosi animalul tau totem? Cultivand intuitia, exersand perspicacitatea pentru a vedea ceea ce altii nu vad. Calatoriile sunt cele care iti vor ascuti inteligenta.

Daca esti Capricornn, animalul tau totem este Gasca salbatica. Este o pasare foarte inteligenta care are o viata foarte ritmata. Este si foarte curajoasa si este pazitor al cuplului.

Cum poti folosi animalul tau totem? Adoptand calitatile sale- rabdare si rezistenta. Compenseaza o eventuala lipsa de incredere printr-un anturaj afectuos. Adopta si deviza- incet dar sigur. Accepta viata sa cum vine.

Daca esti Varsator, atunci animalul tau totem este Vidra. Un animal care se simte in largul sau atat in apa cat si pe pamant. Este si un simbol al echilibrului. Apreciaza compania dar vrea sa fie singura atunci cand vaneaza.

Cum poti folosi animalul tau totem? Savurand libertatea de miscare. Cultiva sociabilitatea si evita agresivitatea. Prefera curiozitatea si amabilitatea. Nu te apara decat in caz de atac. Calatoriile si transformarile sunt cele care iti dicteaza existenta.

Daca esti Pesti, atunci animalul tau totem este Lupul. Un animal cu o viata sociala bogata si complexa. Este intuitiv si urmareste propriile sale reguli. Este fidel si isi alege o pereche pentru intrega viata.

Cum poti folosi animalul tau totem? Dand dovada de solidaritate. Cultivand curiozitatea si asumandu-ti credinta. Lupul este si un simbol al liberatii. Mai debraba sufera decat sa o piarda.

Ti-a placut? Share la prieteni

Alte articole astrologice: