Motivatia de a munci in functie de zodie

Unele persoane au nevoie de o motivatie puternica pentru a se trezi cu noaptea in cap si pentru a merge zilnic la munca. Care este a ta?

Berbec:
Esti mereu in miscare, simti nevoia sa ai mereu o activitate. Cand nu faci nimic, te plictisesti. Iti doresti activitati care iti ofera o securitate materiala.

Taur:
Nu faci niciodata munca patriotica. Principala ta motivatie este castigul deoarece banii iti aduc fericirea. Ai nevoie de lucruri concrete, nu de admiratie.

Gemeni:
Vrei sa fii in contact cu toata lumea si te simti in siguranta intr-o firma/fabrica in care toata lumea lucreaza, isi vede de treaba. Pentru tine, salariul este extrem de important.

Rac:
Pentru Rac sentimentul de securitate oferit de locul de munca si certitudinea castigului reprezinta niste motivatii suficiente pentru a munci eficient.

Leu:
Banii le confera Leilor satisfactie. Cu toate acestea, banii nu au nici un farmec fara sentimentul de apreciere. Leul vrea sa-si dovedeasca intotdeauna calitatile de leader.

Fecioara:
Munca reprezinta pentru Fecioara ratiunea sa de a fi. Este o persoana care vrea sa-i ajute pe ceilalti, care isi foloseste intotdeauna capacitatile intelectuale.

Balanta:
Cuvantul \"a crea\" reprezinta pentru Balanta o motivatie suficienta. Beatitudinea, armonia, ii ofera satisfactii mai mari decat banii.

Scorpion:
Scorpionul vrea sa controleze si sa domine totul. Este o persoana pentru care motivatia reprezinta controlul si dominatia.

Sagetator:
Sagetatorul vrea sa-si impartaseasca cunostintele cu ceilalti. Este o persoana care munceste eficient doar daca are un debutant alaturi deoarece adora sa-i invete pe ceilalti.

Capricorn:
Pentru Capricorn cel mai important lucru este sa se faca util si sa aiba un loc de munca pentru care a studiat si a muncit.

Varsator:
Varsatorul merge la munca deoarece vrea sa contribuie la dezvoltarea societatii si a altor persoane. Este o persoana care vrea sa schimbe si sa imbunatateasca totul.

Pesti:
Pestii asociaza ideea de a munci cu posibilitatea de a-i ajuta pe altii. Este o persoana competitiva si avantajele materiale ale muncii ii ofera satisfactie.

Ti-a placut? Share la prieteni

Alte articole astrologice: